Sydaglsen HilallAmac yaptırdım çok şükür hiç bi şey çıkmadı. Korkulacak bi şey yok sırf adından dolayı bu gerginlik bence.
surprizbebe HilallAmac yaptır ya 50 mg şeker nolcak. Pasta falan yemiyor muyuz hiç ben böyle düşünüyorum. Bir dilim pasta kimbilir kaç mg şeker
Zeynep0709 HilallAmac ben yaptırdım 26. Haftam şükür şeker çıkmadı 31. Haftamıza gireceğiz herşey yolunda 😊
Drfatma Yaptırdım çok şükür şeker çıkmadı. Bir doktor olarak bilimsel olarak tabiki yapılması taraftarıyım. Farkında olmadan gebelik şekeri ile ilerlerseniz bebeğe ne kadar çok zarar vereceğini biliyorum çünkü
HilallAmac Drfatma yakın çevrem yaptırma diye başımın etini yedi gebeliğim aslında sağlıklıda ilerliyor ailede şeker hastasıda yok hamdolsun iki arada bi derede kaldım🥺
Ceyda24 Drfatma seker dgl de idrar yolu enfeksiyonu hic gecmiyo ara ara suya katilan antibiyotiklerden aliyorum doktor kontorunde tabi Bebegime zarari yoktur demj
Sydaglsen HilallAmac aç karnı kan veriyorsunuz ardından bi kutu asiti kaçmış meyveli gazoz içiyorsunuz (benimki elmalıydı) 1 saat sonra tekrar kan veriyorsunuz bu kadar. Herkes çok bilmiş bu ülkede valla kör cahillik bu. Televizyon şarlatanlarına inanmayın.
Hatcsezgin HilallAmac tonlarca şeker mi 1 gofretin içinde ortalama 30 gram şeker var, kulağınızı tıklayın. Şovmen doktorlar yüzünden bu haldeyiz. 1 tabak karpuzda ne kadar çok şeker var kafayı yerler bilseler.
Hatcsezgin Sydaglsen televizyon şarlatanı ne iyi dediniz vallahi ekmek yemeyin lahmacun yiyin diyen diyetisyenin dediğini and içmiş gibi her yerde paylaşıyorlar. Çok enteresan.
Drfatma eminebakal3 endişelenmeyin önceden bilinmesi daha iyi önce diyet verir büyük ihtimalle doktorunuz dikkat edersiniz
HilallAmac eminebakal3 ayy çok geçmiş olsun Allah şifa versin Allah büyüktür içini ferah tut hepimiz bebeklerimizi sağ Salim Allah ın izniyle kucağımıza alacağız 🤲
surprizbebe HilallAmac valla doktor bana 50 lik yapalım dedi. Kutu kola gibi bişey ya zaten o 100lüktü. Birazını boşalttı hemşire öyle verdi ama b tam yarısına kadar boşaltmamıştı ben yarısı olacak şekilde içtim.sonuçlarım da normal çıktı. İnşallah sizin de sorunsuz hallolur gider
Zeynep0709 HilallAmac Allah razı olsun canım korkulacak bi şey değil hani bi şey varsa erken tedavi olmak daha iyi