sibelgoksu Doğuma kaç gün kaldı? Heyecan var mı? :) Benim ilk doğumum olacak inşallah. Aynı bedende son günler.. binlerce duygu aynı anda 💕
Kaderozy sibelgoksu benim 10gunum var haftaya cuma kucağımda olacak inşallah Allah nasip ederse bu 3.cocugum Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin
Nnk87 sibelgoksu benimde ilk bebeğim 😊 eylülün ortası görünüyor doğum. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Hastane çantam daha hazır değil. Bu hafta hazırlicam kısmetse. Haftaya da gün alıcaz. Şimdilik normal doğumla uyumlu değil gibi bebeğim nasip bakalım. 🥰 Sağlıkla kavuşalım
sibelgoksu Kubrasdf benim de 39 gün. Normal olarak ilerliyoruz bakalım çatı muayenesi 37. Haftada neler olur bilmiyorum :)
cgnduru Kubrasdf benimde 32 ama sezeryan benimki 2. Bebegim o yüzden agustos son haftası alırlar diye düşünüyorum 😂😂
Lara_07 BeyzaGnes12 Dicle4589 benimde Eylül 6 bir değişiklik olmsazsa doğum bu hafta belli olacak nasıl olacağı, ilk gebelik mi ay çok heyecanlıyım ben😂 sağlıkla gelsinler inşallah🙏🥰
Booksandcats 19 eylül görünüyor bizimki de ama doktor 36dan sonra beklemeye başlarız her an gelebilir dedi bende de heyecan çok hamileliği çok sevdim ama bir yandan da hareketlerim çok kısıtlandı artık doğsun biraz da kucağımda seveyim istiyorum 🥲
sibelgoksu Booksandcats çevremde benimle birlikte 8 hamile vardı :) hepsi doğurdu bi ben kaldım daha da heyecanlandım 😂😂😂😂
Tlyysf Booksandcats benimde 17 Eylül görünüyor 34+0 34 haftayı bitirdik şükürler olsun ama ben hâlâ inanamıyorum 2. Gebelik 3 yaşında bidaha var onla ilgilenmekten nasıl geçti zaman anlamadım 🤦♀️
buseseymen Booksandcats tahmini doğum tarihimiz aynı doktorum 2-3 Eylül gibi gelir dedi bana da inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ❣️🥰
essra07 Booksandcats Benim de tahmini doğum tarihim 19 Eylül ama tabii geleceği gün belli değil nasip 🥰 33+5 im bugün
GulcanAtes Limonlukekkk bizimde tarihimiz 10 Eylül olacak inşallah hayırlısı ile alırız yavrularımızı kucağımıza 🤍
Booksandcats sibelgoksu biz de 7 hamileyiz 🙈 hepsi benden önde ama ağustos sonu eylül başı görünüyor çoğumuza doğuranlar da oldu hem çok hevesleniyorum hem korkuyorum iyi bir anne olabilecek miyim diye ay duygularım karmakarışık 🙈
sibelgoksu Çatı muayenesine gelmeden normal uygun değil deniyor mu? Ben orada belli olacak sanıyordum 😱
Booksandcats Tlyysf benim ilk gebeliğim 30a kadar hareketliydim nerdeyse hiç evde durmuyordum günler çabuk geçmişti arabam da satıldı 30dan sonra hepten eve mahkum oldum şimdi günler geçmiyor 33+5 olduk biz de 🥲