Dryprlk Baby-ES benim de o haftalarda belim inanılmaz ağrıyordu. Yastıksız oturamadım bir süre ancak birkaç hafta sonra geçti.
Nergisim09 Busraltn canım senin adına çok sevindim beni hatırlarmisin bilmiyorum ama bndr Şubat ayında dış gebelik amaliyatı olmuştum konuşuyor duk seninle hamile olmana çok sevindim inşallah güzel haberler verirsin ❤️😍🤲🏻
Busraltn Nergisim09 yaa evet hatırladımm tabikiii . Ayyy inşallah yarın ilk kontrolüm var perşembe:507 pazar:2100 dü betam bakalım inşallah sağlıklıyızdır ♥️👼🏼
selencinaar Baby-ES kişiden kişiye değişir heveslendirmek gibi olmasın da bazıları hiç çekmiyor😂 ben 87 kilo ile hamile kaldım galiba onunda payı vardı
Baby-ES mucizemgelsin61 Şu sıralar ne yaşasam endişeleniyorum, ağrısa endişe ağrımasa endişe, ilacı biraz ertelesem yada biraz saatinden erken alsam öyle. Karman çorman oldum 😅
mucizemgelsin61 Baby-ES Al bendende o kadar bide benim önceki düştüğü için bunda çok korkuyorum herşeyden ama aslında boşuna endişeleniyoruz Allah onu bana nasip edecekse ne olursa olsun gelicektir bebeğim zaten sizde hep öyle düşünün rahatlayın bi nebze olsun
Baby-ES mucizemgelsin61 aynen benim de 1 kimyasal 1 kürtajım var, Allah sağlıkla sıhhatle doğurup büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah 🙏🏻
Busraltn Nergisim09 bugün sabah 7bucukta kan verdim merakımdan sırf. Pazar günü öğlen 3de verdiğimde 2.100dü bugün sabah7de verdiğim kan 5860 çıktı nasıl? 2de randevum var