06Canan Kızlar kızımı 39+4 de normal doğum yapmıştım 36+4 günlük oğluşuma hamileyim bu aralar çok zorlanıyorum erkek bebeklerinizi kaçıncı haftada doğum yaptınız 💙👶
hepoyleolurzaten__ 06Canan İlk oglumu 37 de doğurdum sancım gelmişti İkinci oğlumu planlı doğurdum sezeryan olduğum için 38 haftada Üçüncü oglumu 35+6 da doğurdum suyum geldi Şuan ikizlere hamileyim 34+3 bi kız bı erkek Erken gelmezlerse ayın 28 de doğum var
06Canan kahvesever__ küveze girme durumu felan oldumu bende erken doğmasını istiyorum tabiki herşeyden önce sağlıklı olsun çok bunaldım artık sıcaklardan ağrılarmdan
Efnan-77 hepoyleolurzaten__ maşallah nasıl bakabiliyosunuz 😊 bide ikiz hamilelik ekstra zordur bide 3 tanede var Allah yardımcınız olsun iş ev yemk falan derken
06Canan kahvesever__ ben sezeryan isteseydm kesin 37 de isterdim benm içinde erken değil o hafta herkes erken diyor ben artık gelsin diyorum hayırlısıyla
06Canan elif475475 ay bende öyle istiyorum sağlıklı gelsinde 40 a kadar beklemek istemiyorum çok zorlandm
Incirim 06Canan bende sıcağa dayanamaz oldum ama yine de bi en az 39 olsun istiyorum anne karnında bi gün daha kalması bile çok 😇
06Canan sariniz13 rabbim acısını göstermesin cnm ben bunaldım ağrılarımdan sıcaklardan artık gelsin hayırlısıyla istiyorum
sariniz13 06Canan amin bitanem🫶🏻 emin ol doğduktan sonra sıcak sana daha zor gelicek hem bebek için hem kendin için lohusa olduğundan sıcaklarda mahvolucaksın eğer klima yoksa vayy haline😂
Deletedmom_115 06Canan ya ben kızımda son haftalara kadar zorlanmamıştım şimdi oğluma hamileyim 23 haftalık şimdiden zorlanıyorum
06Canan Deletedmom_115 bacak krampları uyuyamama sürekli wc gitmekten halim kalmadı birde bugün sırt ağrısı yaşıyorum bittim yani kızımda bu kadar ağır değildim