br2023 Oturup kalkarken ve hareket ederken vajinamda ağrı ve baskı oluyor baya sizce doğum belirtisi mi doğum yakın mı 2 gündür öyle 35+4 haftalık olduk☺️
06Canan br2023 34 den beri var o batma hissi bebek düşecek diye korkuyorum bazen o kadar baskı yapıyor ki 36+4 deyim gelmedi atık gelmesinide istiyorum
Cagla-2434 br2023 34+ lardan beri var ama 37+ oldum hala bir doğum olmadı eşlik eden kanama / su gelişi bebek hareketlerinde azalma / başka ağrılar / tansiyon yüksekliği olmadığı müddetçe normal beden kendini doğuma hazırlıyor . Bugün doktora gittim zaman geçtikçe sancılarım artacağına sancım sıfır a inmiş nst görünce şok oldum 🤣🤣🤣
br2023 emirtimr1 Uykusuzluk,sıcak basması, bel ağrısı,bacak ağrısı bitti alıştık şimdi bu ne 🤦🏻♀️zaman gelckler artk Allah bilir.
Sivas58-46 Bende 38+3 haftalık hamileyim oturup kalkmakta o kadar zorlanıyorum ki affedersiniz benim tuvaletim normal tuvalet tuvalete çıktıkça Allah sanki canımı alıyormuşçasına ağrım oluyor çok zorlanıyorum artık bir an önce doğmasını istiyorum
emirtimr1 br2023 askım oturarak bile uyuyamıyorum kramplar giriyor bel ağrıyor oturuyorum vajinada baskı yan yatıyorum nefesim kesiliyor 😂😂😂
br2023 emirtimr1 Sabaha kdr dönüp duruyorum sabaha yakın uyuyorum birkaç saatlik uykuyla ayakta kalmaya çalışıyorum. Dediğin gibi sırt üstü uyusam nefesim kesiliyor ve hanımefendi göğüs kafesime tekmeler atıyor sol tarafa uyuya uyuya artık ağrımaya başladı sağ tarafa yatamıyorum otursam ayrı dert 🤦🏻♀️😁 Sağlıkla kucağımıza alalım da biraz daha çekeriz
06Canan br2023 ikinci gebeliğim ama bende anlamıcam diye endişe ediyorum farklı farklı belirtiler olabiliyor
br2023 Cagla-2434 Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim 🥰 Sancı da 1-2 defa oldu hatta baya siddetliydi ağlattı yani o derece gene de ne doktora gittim ne de fazla kastım kendimi ilk gebelik ama burdan edindiğim bilgilere göre yalancı sancı fln olduğunu anladm. Zaman geçtikçe nasıl azalır ki 😳
br2023 emirtimr1 Ama değer yaa🥰 Sağlıklı olsun da uyumayız gerekirse💕 Düşünsenize bebiş birkaç aylık oluyor yeni yeni uykunuz düzene giriyor ve şok gene hamilesiniz😳Ayyy çok korkuyorum bu da aklımdan çıkmıyor 😂
Zeyyno_ br2023 Doğum belirtisi sayılmaz bebek buyudukce o baskı sürekli olarak oluyor zaten bende çok uzun zamandır var 37+3haftalik olduk 😁
br2023 Zeyyno_ Bebek büyüdüğü için baskı yaptığını duymuştum da ne bileyim yani dün az biraz ağrı oluyordu bugün baya arttı korktum bı an vaktinden önce gelmese bari🤭 Sağlıkla kucağına alrsn inş cnm az kalms seninkii💕