fasulye_35 Seliiiiiiiiin canım ikili testi devlette yapıcam izmir şehir hastanesi yapıyormuş ayın 15 inde özele cinsiyet öğrenmeye gidicem sadece oda 1500 tl dedi muayne ücreti
Seliiiiiiiiin fasulye_35 aa bende izmirdeyim ve perşembe günü gideceğim ama devlete daha önce hiç gitmedim takipçi değilim yani o yüzden ikili testi yapar mı bilemiyorum ama yine perşembe günü özelde kendi doktoruma da randevum var bakalim nasip
Seliiiiiiiiin fasulye_35 ben normalde egepole gidiyorum ama bir kez de bayraklı sehir hastanesine gideceğim perşembe günü test için ama takipli hasta olmadığım için yaparlar mı bilemiyorum
fasulye_35 Seliiiiiiiiin bende şehirhastanesinde takipli değilim ilk defa yarın gidicem normalde memnun kalmamıştım ama ikili test için mecbur gidicem cinsiyet için de tınaztepeden randevu aldım bakalım
fasulye_35 Seliiiiiiiiin bahar konuralp atakul diye bir doktor ama dhaa önce hiç gitmedim perinatolojiden aldım ikili test için
Seliiiiiiiiin fasulye_35 periantolojiye kadin doğumun yönlendirmesi gerekiyormuş. Bende perşembe günü kadin doğuma aldim randevu Bakalim sonrasında nasıl olacak
fasulye_35 Seliiiiiiiiin ben direkt randevuyu aldım doktorum yönlendirdi zaten perinatolıjiden ikili test yapacaksın demişti
mrymbrl Ftmnr765 bende bugün gittim 13+4 pozisyondan ötürü net bişey demedi bence pozisyon uygunsa söyler.
fasulye_35 Ftmnr765 hayır sadece cinsiyet değil kese altında kanamam var düşük riski var o yüzden güvendiğim bir doktor var özelde ona görünmek istedim