Manolya-27 9 Ay 10 Günün Dolması İçin Son 50 😬😂 Ay Gitgide Zaman Daralıyor 🥹 Var Mı Aynı Olanlar ? Vaktinde, Sağlıkla Gelsin Bebişler 🤲🏻❤️
Mervee96 Manolya-27 son 53 🙈 sezaryen olacağı için daha erken olacak ama sağlıkla gelsinler inşallah😍🌸
Babyandmee Manolya-27 aynıyız canım son 50 gün geçtikçe daha çok endişe basıyor beni🥹🥹 bi yandan mutluluk bi yandan endişe
Manolya-27 Babyandmee bende aynı sekildeyim inan sadece hazırlıklarını yaparak biraz endiseden uzaklaşıyorum umut ve heyecan kaplıyor içimi 🥰🥹 şimdi kıpır kıpır küçük bey🙈 sizin bebisde sağlıkla gelsin inşallah, doğum ne şekilde olacak karar verdiniz mi
06Canan Manolya-27 uygulamaya göre son 24 gün zaman durdu sanırım geçmiyor günler hayırlı gelsin bebişlerimiz 🌺
Manolya-27 06Canan ayyy maşallah çok az kalmış 🥰🥹 sağlıkla kucağınıza alın inşallah, normal dogum mu düşünüyorsunuz 🪽
Babyandmee Manolya-27 normal için zorluyorum son ana kadar bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda 🥹🥹 diş ağrısından uyuyamıyorum bi kaç gündür bebiş desen ayrı tepikliyor gerçekten allah yardımcımız olsun 🤲🏻🌸
06Canan Manolya-27 evet cnm ilkim normaldi şimdide normal istiyorum bakalım inşallah herşey yolunda gider ama zaman durdu durdu geçmiyor günler çok bunalıyorum
Manolya-27 Babyandmee Allah yardımcın olsun canım Diş ağrısı da çok zor normal zamanda bile şuan düşünemiyorum inşallah geçer bir an önce 🥹🤲🏻❤️