Azra8Engin dogurangaplumba yok ben varım Adeni ayağımda sallıyorum ama bir tarafında kurt kaynıyor. Uyusunda 10 dk bende uyuyum diye gözüne bakıyorum
dogurangaplumba Azra8Engin bende tam uyudu deyip mutfağa bulaşıkları makineye koymaya gidiyorum biraz is yapıyorum uyanıyor gelip sallıyorum sonra tekrar gidiyorum baya az kaldı işim de ben bitik ben yıkık
dogurangaplumba Azra8Engin kışa toparlıcaklar az daha sabır diye kendimi teselli ediyorum sende böyle teselli bul 😅 bak bebekleri yazın doğurmamız çok iyi oldu kolik krizinde arabayla gezdirebiliyoruz ne bileyim dışarı çıkabiliyoruz eğer kışın olsaydı bunları yapamazdık
Azra8Engin dogurangaplumba bende keşke kışın dogsaydi diyorum. Memede sakinlesen bebe hava sıcak diye emmiyot
Azra8Engin dogurangaplumba baharda doğacak diye seviniyorduk senin bebe erken geldi. Bu sene yaz da erken geldi
Nuranatlar_5561 Bebeğimi sariliktan küveze aldılar 3 gün kalıcakmış çok üzüldüm eve gitme hayali kurarken yavrumla 🥺
Nuranatlar_5561 Bir ara ben bebeğime bakanilicemmi ona yetebilicemmi duygusu korku endişe içine girdim lohusa piskolojisimi bilmiyorum kızlar şimdiden çok yorgun hissediyorum
Nuranatlar_5561 Kızlar sezeryanlıyım duş alıcam ama oraya biraz su gidince sızladı sanki nasıl duş alcam tekrar bant yapıştırıp öylemi yapsam