Adsizbiri kiloya göre olmuyo küveze girme durumu. 2 bebeğimde de son haftalarda hep gelişim geriliği vardı. İlki 2130 gr doğdu 37. Haftada, kuvöze girmedi başta, sonra ödemi gidince 2 kilonun altına düştü biraz sarılığı yükseldiği için beslenme düzene girsin diye aldılar 4 gün yattı bende 2 saatte bir girip emzirdim hep. İkincisini 20 gün önce doğum yaptım, tam 38 haftada doğru, 2260 gr, kan şekeri düşük çıktığı için doğar doğmaz aldılar onu küveze, 24 saat kan şekeri takibi yaptılar, ben de yine ayaklanınca hemen emzirme için girdim saatlerinde hep gidip emzirdim. 2 bebeğim de tam 2 kilo olarak çıktı küvezden ödemleri gidince kilo alımı başladığında çıkardılar. Yani sadece kiloya bağlı değil öyle olsa ilk çocuğum direk girerdi ama 2 gün boyunca hep yanımdaydı sonradan girdi, 2.si de kan şekeri normal çıksaydı yanımda olacaktı, kan uyuşmazlığımız çıktı sonradan o yüzden düşükmüş o da 🤗 yani aslında önemli olan ciğer gelişimi, emme refleksi vs.. çocuk doktoru böyle bahsetmişti. Korkutma kendini sadece kilodan girmez, inşallah başka bi sıkıntı çıkmasın sağ Salim verirler yanına bebişini 🤗🥰