mickey Eliffyamann Bazı ilaçlar gebelikte kullanılabiliyor. Ben 8ci haftamdan beri antibiyotik kullanıyorum ve doğurana kadar da devam edeceğim
Kbr2611 mickey ben de başından beri kullaniyorum kronik Enfeksiyon varmış.. siz ne için kullanıyorsunuz ve hangi sıklıkla acaba? Hala üzülüyorum kullanirken
annesininballisi Eliffyamann hamilelik testini ilk yaptığım gün acillik olmuştum.5 haftalıktı hesaplarıma göre doktor da bana aynı ilacı yazdı kullandım bitene kadar hiç bir sorun yaşamadım. 34 haftalığız suan korkma ☺️
E_Duha Eliffyamann evet şuan amoklavn kullanıyorum çok ağır grip oldum 3 gün serum takıldım kadın doğum yazdı kanda enfeksiyon yüksek çıktı değerlerimde baya düşmüştü.. kadın doğum doktoru yazdıysa içiniz rahat bi şekilde kulanın.
Eda1254 Eliffyamann illaki vardır tabi serum iyilestirir diye dedim ben sürekli hasta olan biriyim hamileyken bünyem çok zayıftır
Letubra Eliffyamann maalesef iki defa idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kullandım. Keşke gerek olmasaydı kullanmasaydık ama çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı.
mervemurat16 Eliffyamann ben idrar yolu enfeksiyonu olmuştum o zaman kullanmıltım antibiyotik doktorunuz sorun yok dediyse birşey olmaz
prenseshanim999 Bende kullandim bogazim sismisti yutkunamiyodum bile. 1 tane ictim baska icmedim birde serum takmislardi 2 tane yakin zamanda oldu 33+4 teyim bi sıkıntı yok cok sukur
Giiz54 Eliffyamann 1 ay içinde 3 kutu antibiyotik içtim hiç korkma enfeksiyon bebeğe daha zararlı düzenli bi şekilde sonuna kadar iç çok geçmiş olsun