Eliffyamann 6+5im çok hasta olduk oğlumdan bana geçti boğaz enfeksiyonu, doktor Augmentin 1000mg yazdı hemen bir tane içtim, kadın doğumcu doktorum da çok güzel kullanabilirsin dedi ama inşallah gerçekten zararı yaşamam 🥺
yorgun21 Eliffyamann bende aynı şeyi yaşadım kullanmam dedim daha kötü oldum 3 öğün kullandım Kedime geldim bıraktım benimde doktorum önerdi yazdı
Sydaglsen Eliffyamann 18 haftalıkken falan kullanmıştım sanırım. Enfeksiyonda bebeğinize içtiğiniz ilaçtan çok daha zararlı bilginiz olsun. Doktorunuz da onay vermiş üstelik Allahın izniyle bi şey olmaz
tgbakhrmn Eliffyamann bende kullandım CRP m yüksekti kanda enfeksiyon vardı 5 gün 10 tablet augemntin 1000 mg doktorum hiç sorun yok dedi kullanamamak daha kötü bebeğe geçebilir dedi ve iyileşme süreci hızlanıyo ilaçla mecburen içtim ve herkeste içiyo gönlünüz ferah olsun.
basakc36 Eliffyamann Merhaba İki üç kutu antibiyotik hap 10 adet antibiyotik iğne kullandım.İdrar yolu enfeksiyonum var.Zararlı olsa doktor vermezdi diye düşünüyorum. Enfeksiyon iğnelerden haplardan daha zararlı onun için tabi ki kullandım
Eliffyamann yorgun21 Bsr23 Sydaglsen tgbakhrmn basakc36 yokusbebek Dlntkesn Kızlar çok teşekkür ederim hepinize içim çok rahatladı, sizlere de çok çok geçmiş olsun inşallah, ilaçlarımı kullanıcam zaten ama içim rahat olacak allah razı olsun 🌸🌸🌸🌸🌸
Bsr23 Bende kullanmıştım 19 haftalıkken doktorum yazmıştı hatta enfeksiyon daha zararlı demişti şuan 37 haftalığım bi sıkıntı yaşamadım
sispsmnr Dlntkesn bende dişim için kullannaya başladım dün. Akşama kadar ağrı yoktu akşam başladı geri dayanamıyorum etkisini gördünüz mü
sispsmnr Eliffyamann 36 haftalık hamileyim ilaç kullanmam dedim bu zamana kadar da kullanmadım ama birden diş ağrısı başladı mecbur kullanıyorum 🥺
Miniklerinannesiyim Eliffyamann bende 13 haftalıkken kullanmıştım ama antibiyotik degildi soguk algınlığıydı nane limonlada destekledim gecti ama hala öksürük var 20+4 olduk
Glchan_34 @Eliffyamann bende kullandım dişim apse yapmıştı bir de idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım 36 haftadayim çok şükür bir sorun çıkmadı
Eda1254 Eliffyamann olabildiğince kullanmamaya çalışin serum vermediler mi o rahatlatirdi sizi ben de sizin gibi zor atlatsnlardanim hamile oluncada sanki çekiyomus gibi sürekli hasta olurum çok kotuysem gidince direk serum verirler ilaç almamaya çalışırım
Eliffyamann Eda1254 serum vermedi canim çünkü bogazım cok kötü durumda enfeksiyon sarmış kızarmış hep bende düşünüyordum antibiyotik olmadan geçmez diye ama kullanamam sanıyordum meğer kullanan cok kisi varmış içim çok rahatladı
Hiratuba Eliffyamann diş için cef 1000 mg kullandım bende hamilelikte zararı olmaz dedi doktorum. İçiniz rahat olsun doktorunuz kullan dediyse bi zararı olmaz
cLearQueen Eliffyamann zarar vercek olsa doktor neden yazsin ya ? Benim de doktorum yazdi ayni ilactan
Eliffyamann cLearQueen zarar vereceği halde doktor yazdi demedim ki, doktor zarari yok dedi ve yazdi bende kullandım, benim endişem çok yeni hamile olduğum için organ gelişim döneminde bebegim içsel olarak korktum inşallah gerçekten zarari olmaz dedim
Eda1254 Eliffyamann illaki vardır tabi serum iyilestirir diye dedim ben sürekli hasta olan biriyim hamileyken bünyem çok zayıftır
cLearQueen Eliffyamann hiiic biseycik olmaz icin rahat olsun bende hep kullandim erken gebelikte de kullandım hen de riskli gebeyim… şifa olsun insallah