Elvann123 Kızlar 36 haftada evde mi bekliyorsunuz. Dışarı çıkıp geziyor ya da bir yerlere oturmaya gidiyor musunuz?
Hamdiyevural Elvann123 sicak havalar cok sicak 10 dk yurusem susuyorum su iciyorum sonrasi tekrar lavabo oule oyle geciyor gunler ama yuruyus olmali tabiki az kalsi
Adsizbiri Elvann123 gündüz annem yada yakın komşu akşam eşimle ufak akşam yürüyüşü artık oturup kalkmak çok zor birde sıcak havalar menepoza girmiş gibi terliyorum lohusalık sıkıntısı da olabilir sigmiyorum biyere evden başka 🙈🙈😁
pamukprensesim Elvann123 35 haftaligim dun bi yuruyus yapayim dedim oyle bir agrilarim oldu ki pisman oldum heralde biraz fazla kacirdim yuruyusu
Annesinin1tanesi Elvann123 Kızımla dışarıda bol bol vakit geçiriyorum genelde avm ye gideriz hergün akşam park rutinimiz var mesla. Ağırlaşmadm için rahatlıkla dolaşabiliyorm.
Elvann123 Hamdiyevural bende aynı durumdayım. Ne içsem hemen lavabo 😁 yürüyüş yapmak lazım ama doktorum erken gebelik olabilir dinlen dedi. Şu an 36+5 olduk bu haftalar erken doğum sayılıyor mu bilmiyorum
Elvann123 Zynpkcn bende geziyorum ama eşim sağolsun yanımdan bir saniye ayrılmıyor 😁 benimle birlikte geziyor yalnız gezmem sakıncalı her an doğum olabilirmiş 😁
Hamdiyevural Elvann123 yok be 37 den sonrasi erken dogum sayilmiyor hata keske 38 de dogursam diyorum tabi saglikli olsun oyle doguram
Zynpkcn Elvann123 gündüz ark. Aksam esimle bende aynen 🤣🤣 Hatta bugun bi ark. Gittimi eşine arabayi götürme zeynep sancilanirsa hastaneye yetistiririz demis o.derece🤣🤣
Glchan_34 @Elvann123 bana kalsa gezerim ama tabi hava serinken ama eşim istemiyor hafta ilerde olduğu için bide evhamlı salgın var hastalık var gezme diyor😂😂
Glchan_34 @Elvann123 sormayın ya dün berabet çıktık dışarı elimdeki kağıdı düşürdüm egilmeme izin vermedi halbuki kendisi yokken temizlik yapıyorum sürekli eğiliyorum 😂
Elvann123 Glchan_34 bende bugün yaptım biraz. Temizlik yaptım dedim ama demez olaydım açtı ağzını yumdu gözünü 😁
Elvann123 Adsizbiri evde de durulmuyor ki sıkılıyor insan. Bende anneme gitmeyi bıraktım biraz evi uzak diye eşim izin vermiyor
Elvann123 pamukprensesim canım dikkat et kendine az kaldı dogumlarimiza artık. Benimde regl ağrısı gibi ağrılarım var bir haftadır düzensiz
Adsizbiri Elvann123 benim yakın ona rağmen eşim bırakıyor arabayla ama evim yayla gibi benim serin heryer açık annemler açmıyor cami pencereyi ama bir taraftan iki kızım var onlara da üzülüyorum evdeler sürekli ufak ufak mecbur cikiyorum
pamukprensesim Elvann123 eve gelince yattim oyle kendime geldim korktum gercekten. Bir de iste bu sut muhabbetine kfam takiliyor neden hala buyumedi gogusler anlamiyorum
Elvann123 Adsizbiri benimde 26 aylık bir oğlum var evde sıkılıyor durmuyor. Bende babasıyla gönderiyorum bazen iş yerine. Onlara da hak vermek lazım evde tüm gün aynı oyuncaklar sıkılıyorlar haliyle değişiklik istiyorlar