zilantc Polonyada yaşıyorum burda doğum yapacağım hastanelerde burda normalde doğursan 3 gün kalıyormuşsun bebek bezi 20 tane koydum ama bilemiyorum yetersiz olursa sonra evden yada bir yerden bebek bezi aldırırım diye düşünüyorum sizce 20 tane az mı olur?
Ezgikurt zilantc yeni dogan bebek cok beslenemedigi icin bezini doldurmalari uzun surebiliyo ama ne olur ne olmaz her bebek ayni degil yanina 10 tane bez daha al sonra yetmezse yakinlarda eczane market varsa alirsiniz
Zeyyno_ zilantc 3gun kaliniyorsa çok az ben bı gün için 16-20adet bez koydum eğer sonradan eşinizden getirmesini isteyebilirseniz eviniz yakınsa vs öyle yapın çantada çok yer kaplaması duruma göre alirsniz ama yenidoğan bebekler çok altına yapıyor
Einan zilantc gunde en az 6 kez çiş yapmali böylece sütünüzün yettiginide anlamis oluyorsunuz ve ilk 48 icinde de kakasini yapmali gunluk 7 8 adet bez olarak düşünebilirsiniz
Zeyyno_ zilantc Valla ben ilk kızımda günde 7-8defa degistirdigimi hatırlıyorum sırtına kadr tasiriyordu her defasnda