Ebbruc Ftmaa28 lcwaikiki de 0-3 aylık ürünler de var 0-1 aylıkta var, orda çalışıyorum ondan söylüyorum. Bence 0-3 aylıkta kıyafet almalısınız çok bol kıyafetlerle rahat edemez bebek , yenidoğan almasanız da 0-3 almalısınız
Kuzgun-_- Ftmaa28 hiç öyle düşünmeyin benim oğlum 3600 53 cm doğdu ona rağmen ben yeni doğanları 2 ay giydirdim. Şuan 3.5 aylık oldu 3-6 lar anca oluyo hatta bazıları büyük bile geliyo. Size tavsiyem tulum alın en rahat tulum oluyo hemen önden çıtçıtlarını açıp altını değiştiriyosunuz. Tabi yine siz bilirsiniz ama mutlaka yenidoğan alın yani kocam olur içinde kaybolur çocuk
Mlsaa99 Ftmaa28 bence yenidoganda almalısın ben yenidoganla 3 aylık düzdüm sadece sonra kilosuna gore ayarliycam . Aldiklarin cok buyuk cocuga Ftmaa28
suadeeee Ftmaa28 yenidoğan alın ama çok gazla almayın bi de tulum tarzı patikli şeyler alacağınıza normal alt üst almaya bakın tulum ayına uygun olsa bile çıtçıtı kapanmayabiliyor patikli şeylerde de bi iki kez giydiğinde gelmemeye başlıyor paketsiz şeyleri daha uzun giyer
Letubra Ftmaa28 ultrasonda tam kiloyu göremiyorlar arkadaşıma 3500 51cö dedikelri bebeği 3050gr 47cm doğdu ödemi gidince hepten küçüldü. Size 3-6 küçük gibi gelmiş olabilir ama bebeler gerçekten çok küçük olabiliyor😄 bence yine ne olur ne olmaz Bi kaç parça alın. 0-1 değilde 0-3 ay alabilirsiniz. Onlar 56cm olarak geçiyor yine minnacık değiller en azından
Kiwitoveannesi Ftmaa28 3 4 tane yeni dogan aldinmi yeterli bence çok iyi beslenirler bebek birdaha olmuyorlar ben ilk oglumdada ikinci oglumdada yeni dogan cok fazla almadım 3 4 tane yetti bebeğimi çok iyi besledim 1 ay sonunda 3 ay giymeye başladı iyiki öyle yaptım birdaha kalıyorlar
Meltemm21 Ftmaa28 bizim bebiş de Kasım başı gibi gelicek 3 tane yeni doğan takımı aldım geri kalanları 0-3 ay ve 3-6 ay aldım ama ben daha çok tulum aldım sizce alt üst takımı yoksa tulummu alınmalı
Ftmaa28 Meltemm21 yenıdoganken tulum daha rahat diyolar beli falan sıyrılmıyor dıye ama alt üst de alınabilir sadece altı battığında komple değiştrmek yerine altını değiştiririz bence deneyimli anneler daha iyi bilir tabi alt üst de ayaksız daha iyi olur bence ayaklışar hemen küçük geliyo
Rabiul Ftmaa28 0-3 alman lazım , 3-6 çok büyük gelir. 1 günde 3 kere üst değiştirdiğimi biliyorum hep bok oluyor 0-3 bedenleri 25 günlük olduk hala giyiniyoruz. Yeni doğanlar sıkıyor hepsi olmuyor.
Dunyam28 Ftmaa28 3-6 ay yeni doğan bebek için aşırı büyük oluyor ama bilginiz olsun en azından 2-3 tane alın imkan varsa yenidoğan bedeninden
1bebe1meow Ftmaa28 Bir kaç adet yeni doğan almalısınız aralarında fark yok demeyin bebek doğunca anlayacaksınız onu fatk olmasaydı hep 3-6 dan başlardı kıyafetler yani kuzenimin bebeği 4 küsür kilo doğdu 0-1 olmadı küçük oldu ama 0-3 tam oldu 3-6 yeni doğan bebek için fazlasıyla büyük maalesef