Ftmaa28 Hanımlar kasım gibi doğacak bebeme yenidogan bir şey almadım yani 0-1 ay 0-3 ay falan hep 3-6 dan basladım aralarında çok fark yok gibi geldi bir de daha çok lcw dan alıyorum sanırum lcw nın yenidogan bedeni yok çok 3-6dan baslıyor sizce almalı mıyım yenidogan da? Bi de hepsi ayaklı tulum da olsa alt üst de olsa . Ayaksızlar 6-9 dan başlıyor
Aylaa123 Ftmaa28 bende hiç yenidoğan almadım 3 aylık yada 3-6 ay aldım dar geliceğine yada 10 15 gün giyiceğine bol bol daha uzun süre giyin ki ayakları tulumlara bile boyu uzayınca sığamaz alt üst takımları ben ayaksız aldım tulumkarda küçük beden nadir ayaksız zaten
Zeyyno_ Ftmaa28 Bı kaç takım olsa yenidoğan iyi olur sizin için çünkü 3-6aylar çok büyük gelir ilk ay
Altunkaya_44 Ftmaa28 ben çok aldım yeni doğan takım ama hem boyu hem kilosu önde galiba giyemicek yeni doğan 🥺
numix Benimde kasımda doğacak 3-4 takım yenidoğan, 4-5 takım da 3 aylık aldım. Bence gerekli doğunca onlar çok büyük olmaz mı
Ftmaa28 numix yenidogan nerden aldınız ben çok bulamadım 0-1 vs yazıyor o mu? Yoksa hastane çıkışı tarzı mı aldınız. 0-1 yazanla 3-6 yazan arasında çok fark olmadıgı için almadım ama alırım heralde
eliifyavuz00 Ben 33 haftalığım daha hiç bir şey almadım neyi beklediğimi bende bilmiyorum toplu alışveriş yapacağım da bakalım ne zaman
Ftmaa28 eliifyavuz00 sanırım o rahatlık birçoğumuzda var zamanın çok çabuk geçtiğini fark edince tutuştum ben her şeyi hazır olsun ben de doğuma kadar rahat edeyim istiyorum ben de 26 haftalığım ama hiçbir şey yetişmicek gibi geliyor aşırı stres yapıyorum
numix Ftmaa28 E-bebekten aldım direkt yenidoğan veya 3 aylık yazıyor. İçerisinde zıbını, patikli altı, eldiveni, şapkası, önlüğü bulunuyor. Bir de fermuarlı tulum aldım
Bsk_cb Ftmaa28 bence alman iyi olmuş bende lcv den aldım bi şeyler Bü iki büyük biraz küçük Fazla almadım ama büyük olanları da büyüyünce giyer hersey artıyor
Cihangir09 Ftmaa28 3 6 ay çok büyük gelir 0 3 aylar bile ilk günlerde büyük geliyor. Bakmayın siz çabuk büyüyor diyenlere en az 2 ay giyiliyor 0 3 aylar ortalama kiloyla doğan bir bebekte
Hiratuba Ftmaa28 bikaç takım yenidoğan al mutlaka bebek minnacık oluyor ilk zamanlar, üç aydan sonra hızlı büyüyor fakat ilk üç ay da önemli çişi kakası çıkabilir değiştirmek gerekir bir de kış günü
Aylaa123 Ftmaa28 e bebekten ve civilden almıstım var 3 aylık hep zaten o kadar miniklerki yeni doğan anca sığar bir karış bile değil
MSP Bir kaç adet yeni doğan gerekli oluyor. Lcw’nin 0-1 ay 50-56 cm tam yeni doğana uyuyor 👍🏻 ben 3-4 takım aldım sadece geri kalanlarda diğer ayların
Gg5348 Ftmaa28 bence almalısınız ilk doğduğunda çok küçük oluyorlar az da olsa alın 3-6 ay çok büyük olur benim yeğenlerim giydi 0-3 aylıklarını uzun süre ben de aldım
Zehraargan Ftmaa28 Yenidogan kıyafet mutlaka alın. Altına yapınca çıkıyor, sürekli kusuyor yani devamlı kıyafet değiştiriyorsunuz. Ayrıca gözünüze ne kadar küçük gelse de o yenidogan kıyafeti bile büyük geliyor onlara😊