glycnkrt minikkcivcivv hmm teşekkür ederim bilgi verdiğin için. bende orda çektirmem. umut hastanesi avicenna kartal ordaki fatih birolu düşünüyorum şimdilik
glycnkrt minnakimveben fatih birol kadın doğum doktoru. ama iyi olduğu söyleniyor. açıkçası ilk hamilelikte kadıköyde Mehmet uludoğan diye perinatolog doktora yönlendirmişdi. kendisinden ben memnun kalmadığım için onu bu sefer tercih etmeyeceğim. isterseniz düşünebilirsiniz.
nuurmiss asya hastanesi bülent beye çektirdim radyolog kendisi ama araştırırsanız kadın doğumcuymuş önceden yorumlayarak konuşarak baktı bebişime kendi doktorumda sorun görmedi 2500₺ ödedim hatta bebiş yüzünü kapattığı için daha sonra gelebileceğimi söyledi mola verdik belki döner diye ama dönmedi🥲 20+2yken gitmiştim cuma tekrar gideceğim yüzünü görmek için (ücret ödemeyeceğim sıra almayacağım) 22+5 oluyoruz🥹 öneririm 🫶🏻
Dilekveuzum Özel Balat Hastanesinde dün yaptırdım 4200 liraydı. Perinatolog ve çok ilgili bir doktor Mehmet Bey, ilk oğlumda da şimdi kızımda da onda takipteyim, telaş ettirmeyen iyi bir doktor
Hilal3405 Senaagizemm Evet yani daha doğrusu doktorumun yönlendirmesiyle yaptırdım kıyas yapamam ama. USB bellek bile vermişti fotoğraf haricinde bol bol izledik eve gelince 🥹
selencinaar minikkcivcivv 1 ay once yaptırdım 5000₺ di Bağcılar Medicine Hospital da perinatologum doçentti