Ben buradan sorup araştırıp öyle gittim. İlk kan testlerimi vs devlette yaptırmak bir de devlette de girişim olsun diye gitmek istiyordum. Sultan cananı çok fazla öneren vardı. Zar zor ona randevu buldum gittim ve çok memnun kaldım gerçekten. Doğum konusunda nöbetçi doktorun doğuma girecek olması bana hiç güven vermediği için doğumu hiç orada yapmayı düşünemedim. Özellerin doğum ücretleri de malum ama dediğiniz gibi sağlık olsun da borçlar ödenir artık yapacak bir şey yok kafasındayım. Şu an daha 13. haftandayım bundan sonraki aylık kontrollerimde özelde devam edeceğim inşallah. Bence sakaryanın en büyük eksiği 1 tane hastahanesi olması. Diğer hastahanelerde kadın doğum olsa bile testler, bazı kontroller vs yapılmıyor deyip seah a yönlendiriliyor. Tek orası olduğu için ve hastalarda hep oraya gitmek zorunda olduğu için doktorlar asla özenli ilgilenmiyor. Araştırma hastahanesi olduğu içinde sürekli sekreterleri ile iletişim kurdurmaya çalışıyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun valla bence sakarya için bu bayağı büyük bir sorun ama çözüm bulacaklarını sanmam.