Ergulce Sevgicoskun inşallah 😄 12 saat devam eden ağrıyla hastaneye gidip yalancı ağrı olduğunu öğrendim ben herhalde suyum gelmeden anlamayacağım 😃
Sevgicoskun Betulblt16 çok haklısın bizim erkek ler geç gelir diyolar demeki alaksi yokmuş hurafe hepsi😅
miavega Sevbebek doktoruma sordum canım. Vajinal varisten şüphelenmişti ama muayenede öyle bir şey çıkmadı. Bebek artık kafasını dayadığı için kemikler açılıyor bu yüzden de ağrı olması normal dedi.
Sevbebek miavega ufff varya arttık doğsun istiyorum ne gece ne gündüz uyku zaten haram ama şuram agrıyo demekten ve şu lavabo dan usandm yav
Sevgicoskun Sevbebek ilk gebeligin yaza denk gelemsi bence çok kötü kendi açımdan söylüyorum normalde sicagi seven ben hararet basıyor hep terleme heleki geceleri çok zorrr bidaha çocuk dusuncegim zmn zmni yaza denk getirmemeye caliscam😅nasip olursa
Melekduman67 Benimde 39+6 oldu 2 gündür karnım kasılıyor yani sertleşiyor sonra gevsiyor ama sürekli aranızda böyle bir şey yaşayan var mı
Sevgicoskun Melekduman67 valla ben bi haftadir fulll sertlesme yani hep sertlestiryo kendinu doktorum kendini doğuma hazirliyo dedi ama bilemiyorum
Esraksds Sevgicoskun 39+5 ağrılarım vajina kemiklerim bebebeğin hareketleri lavabo isteklerim iç bacak kramplarım var ama oğluşum çıkmak istemiyor sanırım