Glm Aeell bir şey olmaz cıvası yüksek değil midyenin. Cıvası düşük olan pişmiş balık ve deniz ürünlerini tüketebilirsiniz.
Dilan_Deniz Aeell bnde aşerdiğim zamanlarda yiyorum bi 5 tane falan çok seviyorum normalde bu dönemde iyice arttı midye aşkım.
Aeell Dilan_Deniz ne 5 ne 10 önüme Bi tepsi koysunlar 10 dkmi almaz o kadar midye aşkım sorgulanamaz 🤣🤣
elif475475 Aeell ne gibi bir şey mesela millet sigara içiyor sigara midye ne yapabilir ki. Tabi yemeseniz daha iyi de yedikten sonra sorunca da tuhaf oluyor 😁
Aeell elif475475 ben zararlı olduğunu bilmiyorum forumda dolaşırken karşıma ci,ti merak ettim ettim googleden araştırdım burada yiyen anneler varmi diye sormak istedim canm
Aeell kardelengurler7 oy sağlıkla al kucağına peki mide bulantısı falan yaşadınız mı yada yasiyormusnuz
cLearQueen Ayy ben cok severim.. normalde de cok yararlı bisey degil ama 😃 dogumdan sonra kokorecciye gidip ortaya bi 20 tane midye actirmayi dusunuyorum kokoreci de cok severim 🤣🤣 hic korkma bi iki taneden bisey olmaz
kardelengurler7 Aeell ben başlarda çok yaşadım 7 kilo verdim 4.aydan sonra düzeldi şimdi çok şükür bel ve bacak ağrılarım dışında şikayetim yok