kardelengurler7 Aeell abartmadiginiz sürece bir şey olmaz 29+3 oldum geçenlerde canım çok istedi 2 tane yedim bir sorun olacağını zannetmiyorum
Nznks Aeell yemişsin artık yapacak birşey yok benimde çok canım istiyor ve zor tutuyorum kendimi ama yemiyorum bol limonlu offf afiyet olsun umarım sorun olmaz 🙏
minnosbirkiz Aeell bi kaç taneden bişey olmaz 🥳 bende resmen onun hayalini kuruyorum, aklıma geldikçe ağzım felan sulanıyor 😂😂 galiba yaz bitmeden 2-3 tanede ben yiyicem, belki 5 tane yerim bilemiyorum 😂
merimiri Aeell canımmm çok çekmişti 2 tane yemiştim 🤷🏻♀️ eşim yasak olduğunu duyunca daha yaklaştırmadı 😂
Aeell kardelengurler7 bende 3 tane yedim canım abartmadim ama yinede sormak istedim çünkü zararlı olduğunu bilmiyorum forumda karşıma çıktı internettten baktım zararı da var yararına diyor ama neyse yedim artik
kardelengurler7 Aeell az az olduğu sürece ben canımın her istediğini yedim valla kaç haftalık bebiş bu arada?
Aeell merimiri ay ama insan durduramıyor kendini bide o kadar çok istediki ay resmen rüyalarıma girdi
Melisa2907 Aeell bende yedim 6-7 tane, herhangi bir sorun olmadı çok şükür🫶🏻 hiçbirşey olmaz, kalbinizi ferah tutun.❤️