Lawyerr Glchan_34 ben de öyle az kaldı gibi geliyor bari dinlenerek geçse ama nerdeee mide yanması,sürekli tuvalet,Benim yerime kocam uyuyor Allah razı olsun😂
Glchan_34 @Lawyerr benim kocam da öyle uzandığı gibi uyur yer mekan fark etmez bende tuvalet yollarında uyuyamam 😂
Lawyerr Glchan_34 bursadayım ben de.yanınızda kim kalacak bende annem kalacak hastanede eşimin uykusu çok ağır o yüzden
Lawyerr Glchan_34 14 ağustosta yazmışım sabahına suyum geldi doğuma gittim 😂plansız oldu kızım şimdi 45 günlük oldu bile
Glchan_34 @Lawyerr ay maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın bende 27 ağustosta muayene diye gittim hastaneye sancı çıkınca yatış yapıldı 28 in sabahında sancılarım geldi 16 saat sancı üstüne sezeryana döndük 😂😂 1 aylık oldu oğlum 🥺
Lawyerr Glchan_34 bende diyorum benim kasıklarım çok ağrıyor normal mi acaba diye 😂ben direk sezeryana girdim valla iyi oldu benim için .sizin nasıl geçti kolay atlattınız mı?Hamilelik bitmeyecek gibiydi ama geçti gitti.
Glchan_34 @Lawyerr ilk hafta biraz zor geçti dikiş yerleri falan sizliyordu ikinci hafta çok daha iyidim ya siz toparladiniz mi
Lawyerr Glchan_34 evet evet ilk hafta kesinlikle zor 10.günden sonra kolaylaşıyor.Sizinde dikiş yeriniz uyuşuk mu hala o biraz sinir bozucu
Glchan_34 @Lawyerr sizi korkutmak istemem ama o uyuşukluk bir seneden fazla devam ediyor maalesef doktor öyle dedi annem 2022 de sezeryan olmuştu o hala hissetmiyorum diyor