emineeeeee Gulayse0233 inşallah sağlıklı olsun miniklerimiz kucağımıza alalım hayırlısıyla çok teşekkür ederim 💞
Ela51 Acaba bebeğin Doğumu Mayıs’ın ilk haftasına denk geliyor olsa doktor en geç Nisan 14 der mi ? Yani hemen hemen 1 ay yanılma payı olur mu
NurayErguden UykusuzAnne evet ya geçmiyor 30 hiç geçmicek sanırım sağlıklı olsunlar da beklemeye razıyım 👼🏻👼🏻😍
Buse1907 SeymaCona Senin ki 2 gün erken, benim ki 4 gün geç. Sanki bebeğin gelişimi geriden gidiyor gibi geliyor öyle yapınca. Ama her gittiğimde, herşeyi normal çıkıyor. Sana sebep söyledi mi.
EsenBursa 23 temmuz sat :) nisan ayinin son bebislerinden olucaz bizde tam gunumuzde gelirsek 29 nisan cikiyor ☺️
SeymaCona Buse1907 hayır sebep soylemedi aslında ben 28 haziranda düşük yaptım sonra adet olmadım hamıle kalmısım yine 25 haziranda yine o doktora gitmiştim onu mu hesaplıyo napıyo anlamıyorum
biricigimbebegim Zuzu97 benimki de aynı 14 Mayıs gösteriyor ama Nisan annelerine de bakmadan duramıyorum Nisan da olabilir sonuçta 😂
Miniklerimmm 24+2 normalde 5 maısnama sezeryan olacağım için Nisa’n da Doğum son adet tarihim 28 temmuz🤗