Ecearya UykusuzAnne ayniyiz ama haftalar uymuyor 😊 bizimki gec dollenme olmus. O yuzden 27 +1 iz biz.
Eymnm Roseyaman benim ikinci olduğu için zorunlu sezeryan,hayırlı doğum olur inşallah senin için de hepimiz için de
Bugraefekan Kizlar kilo boy bilen varmı 27 olanlar dün gittim ben 990 32 cm haftasına göre uyumlu dedi ama usgde 26 +4 çıktı
Ecem49 Bugraefekan canım benimde aynı haftada 940 çıktı doktorum zayıf olduğunu bir hafta geriden geldiğini söyledi 😒
Bugraefekan Geri mi yani diye sordum yok hayır öyle çıkabilir usgde haftasına göre uyumlu bebek kilo boy iyi dedi. Ama geçen posyta okudum 35cm 36 herkesin bnmkide niye 32cm çıktı çok kısa oluyor ozman doktor niye normal dedi kafama çok takıldı
Gulayse0233 Sat 7 temmuz . Tahmini doğum 13 nisan 2019 ben de de 😇 sata göre 27+2olduk gece yarısından sonra ama ultrasonà göre 29 haftayla uyumluyuz🤗😍
Tgcetrzi Ela51 canım bana 11i dedi en geç belli olmuyorkş sen 40.haftayı hesapla normal düşünüyorsan 🤲🏻😍
Gulayse0233 Tgcetrzi 🤗😇 aa ne güzel . Tahmini zamanlar zaten bunlar birebir tutan var mıdır acaba🤗 mart sonu nisan başı gibingelir dedi doktorumuz. 13 nisani beklemez dedi sağlıcakla gelsinler 🎈
emineeeeee 25 haftalık ☺️ Sad 21 Temmuz karnımın çok büyümediğini söylüyorlar bende bebeğim gelişmiyormu diye korkmaya başladım bu hafta doktor kontrolüm var inşallah bir problem yoktur 😔 sizlerin karnı çok büyüdümü bana göre büyük ama dışarıdakilerin tepkisi sinirlerimi çok bozuyor.
Gulayse0233 emineeeeee benim ki bu zamana kadar hiç belli olmuyodu Kilo çok aldım ama karnım çıkmadı . Bu son hafta birden büyümeye başladı canım 27+2yiz bu arada. Herkesin bünyesi farklı sağlıklı olsun da Gerisini, herkesin ne dediğini boşver 😉
emineeeeee Gulayse0233 inşallah sağlıklı olsun miniklerimiz kucağımıza alalım hayırlısıyla çok teşekkür ederim 💞