Bugraefekan Esraesra06 22+5te gitmsitim 490grdi 27+3 bidabgittim 990gramdi bugün 28 oldum banada biraz zayıf gibi geldi ama doktor normal diyor
Zehra5507 Bugraefekan şuan 26 haftalık hamileyim en son 23+3 de gitmiştim sanırım 613 gr dedi haftaya kontrol
Mhendisanne Ela51. 26+5 benimde bir erkek evlat bekliyoruz..insallah bütün hamişler evlatlarına saglıkla kolaylıkla bir avazda.kavussun insallah 🙏
melisers Kizlaar size de bu haftalar gecmiyor gibi geliyor muu ? Yarin tam 28 haftayi dolduracagiz sanki gunler gecmiyor. Sabirsizlandikca sabirsizlaniyorum...
Ecem49 Bugraefekan canım benimde aynı haftada 940 çıktı doktorum zayıf olduğunu bir hafta geriden geldiğini söyledi 😒
Bugraefekan Bende sordum az değil mi diye yok normal dedi ya doktor çok kafama takıldı sana ne önerdi peki
Ecem49 Bugraefekan canım bana da bir öneride bulunmadı minyon olacak belli ki yapacak bişey yok dedi 😒
egulerr damlanur benim eşimde 1 nisan doğumlu ama bizim ki 29 nisanda doğacak bende isterdim babası ile aynı olsun 🥰
Eymnm Melissssgrc Ben ilk doğumumda 22 saat suni sancı çektim açılma ilerlemedi 40+5 de mecburi sezeryana alındım,ikinci gebeliğimde 38 veya 39 haftalar içerisinde sezeryan olcak bu yüzden