Aycann12 Dnzvsv Ewet bende 22 Temmuz’da oldum ama doktora gidiyorum 1 hafta erken söylüyor anlamadım bende 25 +2 olmama rağmen 24+2 diyo anlamadım 🤔
Esraesra06 Zehra5507 en son geçen ay gitmiştim 480gr dı cuma günü gidicem bakalım kaç olmuş, seninki kaç grdı en son?
Zehra5507 Phtc benim kızım bana arkadaş oldu şimdiden anaç oldukları için diğer kardeşlerini daha iyi korurlar diye düşünüyorum küçük anneler Onlar 😊
Ghk21 17 Temmuz 26+1 olduk biz de kızımla 💜 benimle aynı günde doğma ihtimali var, çok istiyorum inşallah 🙏🏼
Melissssgrc Glcnhsyn sağlıklı olsun burcun hiç bi önemi yok 😊 her insan inatçıdır damarına basıldı mı rahatsız eder kinlenir vs kim dört dörtlük ki 😁 her burcun iyi ve kötü yönü var bizim de öyle değil mi 🤗 sağlıkla doğsun siz iyi olun gerisi boş
Melissssgrc Eymnm neden sezeryan ? Ne zaman karar verdi doktorunuz 😊 biz daha hiç konuşmadık büyük korkular içindeyim 😁
Eymnm Melissssgrc Ben ilk doğumumda 22 saat suni sancı çektim açılma ilerlemedi 40+5 de mecburi sezeryana alındım,ikinci gebeliğimde 38 veya 39 haftalar içerisinde sezeryan olcak bu yüzden
Yagmur28umeyr 25 temmuz son adet tarihim 19 nisan dogum tarihim sezeryan olacagim 19 nisan ben istyrm hem berat kandili hemde 19 04 2019 olsun istyrm
emineeeeee Bizede doğum tarihi 27 Nisan dedi doktorumuz sıcak desek sıcak değil soğuk desek o da değil çok ara bir mevsim 😂 nasıl kıyafetler aldınız ?