melek_03 Aynısını yaşadım oğlum şu anda 3 buçuk yaşında gayet te sağlıklı hatta ben bir de üstüne güçlü bir antibiyotik içtim
Fyzyzn melek_03 merhaba tomografimi çekinmiştiniz hangi bölgenizden ben baş kısmımdan çekinmiştim 3 buçuk haftalıkken çok korkuyorum
Melek255 MorKelebek54 ben 27 Mart’ta btc verdim sıfırdı. Sonra MR ve röntgenlere girdim 7 Nisan gibi falan da btc verdim tekrar 113 çıktı hamile olduğumu öğrendim
MorKelebek54 Melek255 anladim kuzum hayirli olsun bu arada ☺️ rabbim saglikla kicagina da almayi nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Flanoz Ben de 4,5 saat ameliyatta kaldım, 29 anestezik ilaç antibiyotikler ağrı kesiciler almıştım. Çok zor süreçlerdi
Gulsenn-0 MorKelebek54 merhaba. Ben hemsireyim ve hamile olduğumu bilmeden hastamı tomografiye götürmüştüm içeride onunla beklemiştim. Bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Hatta oğlum 3 yaşına geldi bile. İçinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olur 🌸
MorKelebek54 Gulsenn-0 cok soalun yok zaten bi ara konsjtuk diye hatirliyorum iyi olduklarini soylemisti 2 li tedti mi ne iyi gelmisti hic bi sirun yoktu ama o kisinin adini kullanici adini felan unuttum bide konustugumuz mesajlari bulamadim o yuzden belki hala burdaysa postumu görür cevap verir diye düşündüm ama cevap vermedi ☺️ Allah bagislasin bu arada rabbim bahtlarini guzel eylesin ☺️