MorKelebek54 Ya kizlar bilen hatirlayan var mi bilmiuorum. Bi kadin hamile oldugunu bilmeden tomografiye girmis girmeden once kan testi vermis ama gebelik cikmamisti. Muhtemelen o zamanlarda hamile kalmis ya da daha kana dusmemis. Bi iki doktora gittiginde aldir felan demislerdi o zaman onunla cok konustuk ettik ama mesajlari bulamadim. En son baska bi doktora gidicekti bebegi iyi mi kendi nasil merak ettim. Kendi ust kat komsum ebe ona bile sormustum bu durumu bisi olur mu felan diye. Bu olay Aralik ayinda olmus ebeyle mesajlastigim tarihe baktim. O arakdasdan haberi olan var mi ya da burdaysa bi ses versin ☺️
Melek255 MorKelebek54 vallahi o arkadaştan haberim yok ama aynısını yaşadım tam hamile kaldığım dönemlerde boyun fıtığım başladı. İki kere sağ ve sol MR’a girdim. Röntgen çekildim . Ama mr’lara ve röntgene girmeden önce kan vermiştim kanda btc sıfır çıktı. Aradan 8-10 gün kadar geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim. İçim rahat etmediği için 11 haftada ben fetal DNA testi yaptırdım. Sonuç sağlam gelince kafam rahatladı. Çünkü ben de korkmuştum. Ancak teslim temiz çıktı
Gulsenn-0 MorKelebek54 merhaba. Ben hemsireyim ve hamile olduğumu bilmeden hastamı tomografiye götürmüştüm içeride onunla beklemiştim. Bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Hatta oğlum 3 yaşına geldi bile. İçinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olur 🌸
melek_03 Aynısını yaşadım oğlum şu anda 3 buçuk yaşında gayet te sağlıklı hatta ben bir de üstüne güçlü bir antibiyotik içtim
Fyzyzn melek_03 merhaba tomografimi çekinmiştiniz hangi bölgenizden ben baş kısmımdan çekinmiştim 3 buçuk haftalıkken çok korkuyorum
Melek255 MorKelebek54 ben 27 Mart’ta btc verdim sıfırdı. Sonra MR ve röntgenlere girdim 7 Nisan gibi falan da btc verdim tekrar 113 çıktı hamile olduğumu öğrendim
MorKelebek54 Melek255 anladim kuzum hayirli olsun bu arada ☺️ rabbim saglikla kicagina da almayi nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Flanoz Ben de 4,5 saat ameliyatta kaldım, 29 anestezik ilaç antibiyotikler ağrı kesiciler almıştım. Çok zor süreçlerdi
MorKelebek54 Gulsenn-0 cok soalun yok zaten bi ara konsjtuk diye hatirliyorum iyi olduklarini soylemisti 2 li tedti mi ne iyi gelmisti hic bi sirun yoktu ama o kisinin adini kullanici adini felan unuttum bide konustugumuz mesajlari bulamadim o yuzden belki hala burdaysa postumu görür cevap verir diye düşündüm ama cevap vermedi ☺️ Allah bagislasin bu arada rabbim bahtlarini guzel eylesin ☺️