Pelinizm Sewo Valla mecbur alıyoruz ben rahat takılıyorum doğunca veririm yaa napalım bünye almaya müsait 🙄
Pelinizm Sewo Gece uyuyabiliyormusun yada kaç yastıkla yatıyorsun😂😂😂 Her sabah ezanda uyanıyoruz biz fix🙈 Ezanla birlikte dua ediyorum iyi oluyor aslında sonra kalkıp bi evi dolaşıp geri yatıyorum 😂
Sewo Minikomom canım tekme falan diye adlandırılacak gibi gergin degil.segirme gibi hafif bir his vardir ama hissetmiyorsundur.bende öyle hissetmiyorum sandim ama o segirmeler miş simdi net hissedince anladim
Sewo Pelinizm bende cok uyanıyorum ama sebebi wc Bir haftadir aşırı çıkıyorum wc ye.yastik koymuyorum bacağıma yorgan sıkıştırıyorum😀
Pelinizm Sewo 21. Haftada 5 aylık oluyormuş şimdi baktım netten iyce 😂 20. Haftada 4 ay 20 günlükmüşüz daha😂😂
Yares Bsrakaplan ilk gebelikte çok normal hissetmemeniz, bende oğlumda ilk atışını 20.haftada hissetmiştim.
Sewo Pelinizm canım döllenmeye göre hesaplanmiyor.doğum zamani yani 40 hafta hesabina göre 20 haftalık 5ay
Pelinizm Sewo Tamam bi çizelge var nette burdan yükleyip gösteremiyorum sana 😩 Orda 40 haftayı bölmüşler o şekilde 21.haftada 5 ay oluyor🙄Pffff