Sewo Pelinizm iyiyim canim yemek yapiyom. Burda bir arkadas erken doğum yapmış ona üzüldüm uyuya kaldım oyle üzgün kötü rüya gördüm. Rabbim onun ve onun gibi bebeklere saglik versin bizimde bebeklerimizi sag salim zamaninda saglikli dogurmamizi nasip etsin. Sen nasilsin kuzumm.ben bugünde halsiz yorgundum gitmedim yürüyüşe
Pelinizm Sewo Aminnn ayy kıyamam yaaa dua edelim canım sağlıkla çabucak toparlansın inş öyle olan tüm bebekler😔Bende çıkmadım hava yağmurlu bugün evdeydim sıkıntıdan birsürü yemek yaptım eşim diyor ki aş evi gibi olduk bugün 😂Yaa bide sabah parmaklarımda ağrı ile uyandım.Hani üzerine falan yattım öyle oldu sandım ama hala ağrıyor neden oldu bilemedim yumruk gibi yapamıyorum ellerimi çok ağrıyor tam eklem yerleri🙄Senin bilgin var mı ?
Sewo Pelinizm canım kalsiyum içiyor musun ondan olabilir bebisin artik kemikleri oluşuyor. Benimde dişim ağrıyordu süt yoğurt yedim hemen gecti.ne yemekler yaptın öyle. Benim eşim yemek kalinca yemiyor diger gun e bende zaten birsey yiyemiyorum o yuzden ne kadar az yapsam o kadar iyi
Sewo Pelinizm benim oğluşum toplanmış sağ tarafıma kramp gibi ağrıyor. Küstü mü ne yaptı sıkıştı köşeye 😀😀
Pelinizm Sewo Valla çorba, mercimek yemeği , ıspanak yemeği, yoğurtlu biber kavurması, kabak tatlısı 😂😂😂 hızımı alamadım 😂 Benimki yiyor rahat oluyor yaa çalışırken de böyle yapıyorum mecbur birgün öncesinden hazırlıyorum😂
Pelinizm Sewo Kalsiyumu artırayım bakalım uyana kadar yoğurt süt içeyim 🙈 Çok ağrıyor kız 😂 Değişik bşy
Ryhnytm Bsrakaplan gaz mı hareket mi derken 18+3te hissettim özellikle gece yatınca kıpır kıpır bir şeyler çok güzel yakında sende hissedersin 🥰🥰
Sewo Pelinizm afiyetler olsun da kim yiyecek kiz o kadar yemeği 😀😀 ay bende bir huy var eşim yemiyor dün ki yemegi diye bende ziyan olmasin diye yerim.sakin sende yapma benim gibi
Sewo Pelinizm düzelir canim ozellikle yoğurt daha iyi geliyormuş. Inşallah işe yarar.canim bebegin toplanmasının da zamanimi var. Ben fazla ayakta kaldim yemek falan ondan dedim.
Sewo Pelinizm kuzum birsey soracam sen en son gittiğinde bebeğin kilosu ne kadardi benim ki 313 gr di 19+0 da
Pelinizm Sewo Yok kız zamanı olmaz da hani bende öyle çok yorulduğum günler oldu hiç hissetmedim toplandığını demem istedim 😂😂😂
Pelinizm Sewo İyi hadi bakalım yaptır da bitsin biran önce ağrısı oluyor 3 gün kesin 🙄 benim de 2.doz zamanı geliyor 2 şubatta
Minikomom 18+1 olduk ama daha hiçbir şey hissedemedim nasıl bir kıpırtı oluyor ya acaba ben mı anlamıyorum 😑😑 seğirme gibi mi yoksa baya belirgin hareket ettiği anlaşılıyor mu var mı benım gibi gec hıssedenn
Sewo Minikomom canım tekme falan diye adlandırılacak gibi gergin degil.segirme gibi hafif bir his vardir ama hissetmiyorsundur.bende öyle hissetmiyorum sandim ama o segirmeler miş simdi net hissedince anladim