Dfnsyn mamacita5 hanımlar ben de 9+5 oldum 🍒 Asla sivilce çıkmayan yüzüm sivilce doldu sizde nasıl durumlar 🙈
mamacita5 Dfnsyn Sivilce bende 6. haftalarda vardı ama yok oldu. enteresan biçimde yüzüm güzelleşti 😊
mamacita5 yarenuludag Maşallah miniğe. Prilam ilk beni korkuttu işe yaramıyor sandım ama bu ara beni toparlayan şey o sanırım. Kusmalarım durdu çok şükür
Dfnsyn myangelson artar mı acaba ilerleyen zamanlarda 🙈 tabii önemli olan bebeğim sağlıklı olsun 🙏🏻 ama böyle de çok felaket oldum 🙈
tgbaay Bizim de 6+3 ama Mart mı Nisan mı olacak daha bilmiyorum. İkinci gebeliğim benimde erkek olursa çok rahat ama kız olursa herşeyi baştan alıcam 😅
mamacita5 tgbaay Ahhhh süslü kızlar 😊 bıcır bıcır süslü püslü şeyler var kızlar için . Erkekler daha sade minimal şeyler :))))
Beyazmelekkk Bugün ishal oldum kızlar neden acaba vişne suyu içmiştim o mu etkiledi bilemedim ya . Sürekli vesvese yaşıyorum bebek iyi mı yaşıyor mu vs vs kafamda dönüyor . 9+5 im bende yarın Dr kontrolu var bakalım .
mamacita5 Beyazmelekkk Benımde içimden gelen kız ama nasip tabi sağlıklı olsun da 🙏🏻 11 haftalıkken NIPT Dna testi yaptırıcam 10 güne cıkarsa erken öğrenirim cinsiyeti belki 🥲