mamacita5 Meriel Evet ah o uykuuu günde 15 saat uyusam bile yetmiyor. Bol bol dinlenmek gerekiyor sanırım bu haftalarda. Allah yardımcımız olsun onlar sağlıklı olsunda gerisi önemli değil🙏🙏
minnakpandam2025 mamacita5 bugün tam 12 haftalık olduk 😍 şubat sonu ya da mart başı doğum olacak diye tahmin ediyoruz. Bir kaç parça kıyafet haricinde birşey almadım daha. Ama bir tane bebek arabası +puset+beşik seti gördüm instada indirimde çok erken ama gidip bakmayı beğenirsek şimdiden almayı düşünüyoruz indirimi kaçırmamak adına 😂
Pnr_02 @mamacita5 benide görsen 9+0 im göbek önde ama 😊sormayın halsizlik falan bu haftalarda dikkat etmeye calsiyom bende bakalım günler aynı ama ne zmn dogumumuz olur ikimizinde 😊
mamacita5 Kızlar son kontrolümde NIPT Testi önerdi sonucu güvenilirlik açısından %99,9 a varan veriler sunmaktaymış . aranızda yaptıran yaptrımak isteyen var mı??? kafayı yemiş durumdayım
Gokcegkc mamacita5 ben de bu konuyu düşünüyorum sürekli hatta 3 firmayla görüştüm. Allah korusun bir olumsuzluk olsa aldırmayacağım ve hamileliğim kaygıyla geçecek ama yaptırmayı da istiyorum.
mamacita5 Pnr_02 anne kanı alınıyor. fetusun dnası da anne kanına karıştığı için anne kanından fetus dnası ayrıştırılarak ebbeğin kromozomal bir rahatsızlığı olup olmadığına bakılıyor.
Mamacita1 mamacita5 9+3 olduk 🧿🙏🏻Alışveriş yapmayı düşünmüyorum. İlk bebeğimden kalan her şeyi bu bebeğimde kullanacağım cinsiyet farklı olursa sadece ilerleyen zamanda bir kaç bir şey alabilirim. Sağlıkla gelsinler inşallah 🫶🏻
Sinemm68 Mystery_362 benimde 2. Hamileliğim 7 haftada öyleydim 9 haftalık oldum bi tık azaldı aynı şeyler ekstra aşırı iştahsızlık
Mystery_362 Sinemm68 Umarım azalmaya devam eder, ince bi iyi hissettim şimdi kendimi azalma olabilir diye düşününce 🙈 belki de sadece sindirim sistemiyle alakalı, vücudun alışma süreci. Teşekkürler cevabınız için.
mamacita5 Gokcegkc Mygen isimli bir firmayla görüştüm .İçime sindi gibi 4.000 e yakın tüm kromozaml hastalık test ediliyormuş yüzde 99,99 kesin sonuç 2 li 3 lü 4 lü tamamen varsayımlara dayanıyor. bunu yaptırıp kurtulmak istiyorum.
Sinemm68 Mystery_362 aynen birde mesela iştahınız yoksa birden yemek yiyorsanız uzun süre aç kalıyorsanız benim o şekildeydi sonra aşırk hazımsızlık oluyor sık sık az az yemeye çalışın etkisi oluyor sağlıkla alın kucağınıza