BeyzaGnes12 umrumdadegil 4 buçuk yaşında düşündüm, şimdi 34 haftalık hamileyim doğana kadar 5 yaş 3 aylık olcak kızım
Melodimm umrumdadegil Psikolojik olarak toparlanayım bir😂😂🤣Maddi tarafı da var.Hastane falan iyice kendime geleyim düşünücem❤️🥲
chaos umrumdadegil 4 yaş fark olacak ideal olduğunu düşünüyorum büyük kızım kendini kurtardı memedir tuvalettir üstünü başını kendi giyinebiliyor yemeğini yiyor vs bebekliği çıktı yani ikinci raunda hazırım 😅😅
umrumdadegil 2pembikeller1 ayy sürpriz bebiş 🤭 sağlıkla gelsin inşallah güzel bir şekilde atlatırsın süreci😍
huysuz__ umrumdadegil hep duyduğumda hadi bee ne kazası derdim etrafta 😁2 kez yaşadım Allahıma bin şükür çenemi tutuyom daha 😅😂
Zuleyha_18 umrumdadegil insan bebek sevmeyi özlüyor ya ben özledim 😅 evet rahata alışıyorsun ama oraları çok düşünmeden hamile kalcan 🤣
umrumdadegil Zuleyha_18 ay bilemedim ya özleyip bi çılgınlık yapar mıyım acaba sonradan yapmam gibi ama🤣
Rumay umrumdadegil ileri yaşta değilseniz ailede erken menopoz öyküsü yoksa en az 2 sene ara vermekte fayda var.
umrumdadegil huysuz__ oha bi de 2 kere mi yaşadın🤣 neyle korunuyordun kız 🤣 eskiden bende derdim de şimdi olabilir diyorum insanlık hali 🤣 kaç kat korunursan korun olacağı varsa oluyor🤣