umrumdadegil ilki zor geçtiyse 2.si belki kolay geçer korkma korkma 😂 bak ben ameliyatın 2. Günü hastanede bi teyzeyle muhabbet ederken çok çocuk iyidir yapın falan dedi gelini 4. Doğumunu yapmış onu falan anlatıyordu. O an o ağrılarla tövbe yarabbim Allah isteyene versin yetti bana diyodum 😂🙈 bugün 18 gün oldu 2 oğlum var, 3. Belki kız olur rabbim onu da tattırsın diye düşünmüyo değilim unuttum bile yani o yaşadıklarımı, tabi düşünürsem yine üstünden bi 2-3 yıl geçmesi lazım hemen değil 🤗 çevremizdeki herkes şey diyo zaten siz 5.yi bile yaparsınız o potansiyel var falan diyolar, çünkü eşimde bende çocukları çok seviyoruz ve böyle muhabbeti döndüğünde bu devirde çocuk yapılmaz, geçim sıkıntısı falan muhabbetleri olduğunda bu fikirlere katılmıyoruz rızkı Allah veriyo biz aracı oluyoruz sadece, 5te olsa 10da olsa 1 tane de olsa rızkı kesildikten sonra sen bi tarafını yırt olmaz. Yani geçinmeyi hiç düşünmüyoruz biz. Rabbim vatana millete hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin, anne baba saygısı büyük saygısı bilen merhametli iyi yürekli bireyler yetiştirmeyi nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏼🥰🥰