yokusbebek Biz bugün 33+0 olduk. Uygulamaya göre 49 günümüz kaldı. Ama 39+0′da sezaryan olacağı için son 42 🤭 Sizlerin şafak kaç? 🌺
68pembemavi01 yokusbebek 89 gün var zaman daha çok gibi bir yandan korku sevinç üzüntü duygular karışık şimdiden 😌
Tugcev yokusbebek son 43. 33+6olmuşuz bizde. Doğum şeklimiz henüz belli değil. O yüzden son 43 mü 35 mi bilemiyorum bende 😀
Yenianne2558 Uygulamaya göre son 24 haftaya normal mi sezeryan mı olcak ona karar vereceğiz sağlıkla gelsin bebişlerimiz 😍
Yenianne2558 yokusbebek ay evet sen bide gel bana sor 🥹😭 insan sabırsızlanıyor yaklaştıkça illaki endişeleniyor 🥹
BADE38 yokusbebek Biraz endişe biraz heyecan biraz belirsiz duygular ilk gebeliğim ondan galiba 🙃 inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ☺️
yokusbebek Sevcan62 Ayy çok heyecanlı 🤭 Biz de tek rakama düşer miyiz acaba 🙈 Sağlıcakla gelsin bebişş 🌸
Sevcan62 yokusbebek inşallah cümlemizin ki 💕gelirsiniz tabiki son bir aya kadar zaman çok hızlı geçti son bir ay geçmek bilmedi 😅
Ferqane_ yokusbebek öyle geçiyorki zaman bende hep gunleri sayardim sağlikla gelsin inşAllah bizdede son 9 gun uygulamaya gore ☺️❤️