Elif01 Merhaba arkadaşlar.az önce yağ çözle ocağımın üst kısmını temizledim.korka korka yaptım çok da pimpirikli biriyim ilk gebeliğin 14 haftalık sanki midem de yanma gibi bişeyler var korkuyorum ne yapmalıyım acile gitmelimiyim başına gelen var mı 😔😔
esractn Elif01 Bende 2 saat önce falan bol bol sıkıp sildim. Diyorsunuz ki korka korka sildim cok pimpirikliyim. Silmeye başlarken bu şekilde korkuyla silmişsiniz haliyle mide bulantiniz bu yuzden olabilir
Busrakrkmz28 Elif01 ben her gün kullanıyorum valla yağ çöz, çamaşır suyu falan sanki biraz abartıyosun. Kullanırken solumamaya çalış ama içinde şüphe varsa tabiki git en azından korkunu gider.
Elif01 Kucukmom olabilir eltim çocuğunu hamileyken kaybetti çamaşır suyundan o yüzden korku var bende
Elif01 Busrakrkmz28 normalde ben de kullanıyorum ama az az bu sefer fazla sıktım sanırım korktum bir an
mockingbird Elif01 birdahakine temizlik yaparken bu eczanelerde satılan maskelerden alıp 2 tane üsy üste takın. En azından içiniz daha rahat eder. Böylelikle kokusunu çok solumazsınız
Deletedmom128 Elif01 iç bence içince bir şey olursa gidersin 👍🏻 Bi saat evvel katılıp bjnu mu sordun 🤮
MerveNural Deletedmom128 vallahi sanki kufrediyorlar böyle sacma sapan seyleri yzanlara hersey demek istiyorum sonra hesabim kapaniyor gel smdi buna ne dee
Elif01 Deletedmom128 neden bu cevap ? Korktum ve bunu halimden anlıycak insanlarla paylaşıp akıl almak istedim.gerçektrn çok kötüsünüz 👌🏻 Cevap verme gereğinde degıldınız böyle bir cevap yazınca başınız göğe mi erdi anlamadım kaynana postu olda Emin’im çok güzel şeyler yazardınız 👌
Elif01 Nurselin kayılıyorsanız cevap yazmasaydınız.korkumu düşe getırdım dalga geçın dıye bırsey yazdığımı hatırlamıyorum