kubraaipekk Kızlar karnınıza ışık tutun bebeğiniz Işık’ları artık algılıyor tepki verecektir diye bi yazı okumuştum çok denedim ama bişey olmadı siz hiç denedinizmi böyle birşey ☺️
Arife3507 kubraaipekk ben 17 haftalikken pit pit diye hissediyordum simdi 3 gun sonra 21 hafta olcaz hic tekme filan hissetmiyorum😂
kuzusunun_annesi 19+0 bebeğin hareketlerini karıncalanma olarak hissediyorum özellikle yemek yiyince birde aksamari
Seral Tazeanne12 cnm ben ztn bebeği hissetmek için çikolata yeyip sırt üstü yatıyorum küçük kipirtilar hissediyorum bnce bebeğim ama olabilir blkide gazdır 😄
MunireSavk9 21+2 ama tam bir kuduruk oğlan Gece oldu mu uyutmuyor beni kalk der gibi sabahta ben uyutmuyorum 💙🤣
MunireSavk9 kubraaipekk hem nasıl hem nasıl teyzesi dansçı mı olacak futbolcu mu bilmiyorum 🤷♀️ ama uyurken sağ tarafa dönsem sagı acıtıyor sola dönsem solu maşallahı var hele bi çıksın o baldırlarını ısırsam ısırsam sen mi bunlarla beni tekmeledin diye 🤣
kocisininprensesi kubraaipekk hıçkırığı kestiremiyorum ama tekmeleri kıyafetin üzerinden bile gözüküyor ☺️