kubraaipekk BeyzZaA ya tabikide takılma bak beklemedigin anda oluyo bende çok odaklandım olmadı sonra kendı haline bıraktım uykumda anladım ya düşün artık😌
BeyzZaA kubraaipekk aynen gece 12de hareket etti bi sağolsun ben burdayım dedi kendi haline bırakmak en iyisi
Perapera Bende 19. Haftaya girdim çok az pıt pıt duyuyorum. Damar seğirmesi gibi. Tekme falan yok. Hıçkırık olunca nasıl anlıyorsunuz 🙄
Perapera kubraaipekk yaa ama iki pıt pıt oluyo sonra kesiliyor bi yerde yarım saat sürüyor diye okumuştum🙈
kubraaipekk Perapera biliyorum bende öyle okudum doğru ama illa yazan olmazki bendede öyle ilk 2 kere oldu bugun mesela daha çok hissettim baya oldu birden olmuyo demekki☺️
kubraaipekk Dlrm ama daha çok var ya sanki sen sabit yerinde durcanda yetiş bana diyosun valla duracaksan yetişirim 😄😄
Eminel Bu haftada hiç kalp atışını dinleyen ve ne kadar attığını öğrenen var mı? Bugün tetanoz aşım vardı sağlık ocağında o küçük aletle 164 e kadar ara ara çıktı doktorunla konuş dedi hemşirem, de tedirgin oldum, perşembe doktoruma gideceğim 164 çok da değil bu hafta için gibi gelio bana, gerçi ben stresliydim aşı vurulcam diye 😊 ondan da olabilirmiş bende de nabız 104 tü
kubraaipekk Eminel kalp atışını doktorum her gittiğimde dinletiyor ama saniyede nekadar atıyor falan bilmiyorum açıkcası 😐