Gizemiii Babyybabyyy allah kolaylık versin aynı şeyi bende yaşıyorum buzlu şu iç soğuk soğuk ama yudum yudum iyi gelecektir. Tansiyon içinde kendini zorla tuzlu az da olsa birşey ye kendin için
Babyybabyyy Gizemiii yiyorum ama bulantı mahvediyor. Gidip hem ilaç yazdıracam hemde takarsa serum alıcam
Cagla-2434 Babyybabyyy hayır hamile olduğunuzu belirttiğiniz de zararı olmaz mide bulantısı ben de yaşamıştım doktor ilaç verdi geçmedi susuz kalmışsın diyip serum yazıp acıl e yönlendirdi beni gidip taktırdım özellikle hamileyim diye belirtin yeterli . Sonrasında demir ilacı da icemedim oda kusturdu beni onun yerine de yine serum aldım . Sonuçta küsüp susuz kalmak çok büyük risk hamilelikte e içip yiyip kusuyoruz terliyoruz hep şu çıkıyor vücuttan
Cagla-2434 Babyybabyyy ultrason ile kontrol etmediler çünkü h.hanede zaten hamile olarak kaydım var yani sisteme TC ile girdiklerinde hamile olduğunuzu görebilirler. Ama kontrol etmek isteyebilirler h.hane nasıl bir çalışana denk geleceğiniz önemli
Babyybabyyy Zehra1058 kullandım onu. Gece 2 içiyordum ama bitti bayağıdır kullanmıyorum. Ya ondan ya da bilmiyorum yani. 1 gün bulantı yoksa diğer 2 gün bulantı mahvediyor beni
Anneadayiii Babyybabyyy bu şekilde sana da yazık canım git bence dayanamayacak noktaya geldiysen bebeğe zararlı herhangi bir tedavi uygulamazlar belirtirsin gebe olduğunu
Mucizemvebenn Bende mahvolmuş durumdayım. 13. Haftadayım ama sürekli yediğimi çıkartıyorum. İki lokma birşey yesem midem kaynıyor. Ne zor oldu bu sefer ki. Kızımda bu kadar yaşamamıştım. Allah’ım inşaallah bir an önce geçirir 🤲