Sumyye_06 Normalde bu ayın 22 sinde gitmem lazım ama aşırı enfeksiyonum çıktı sağlık ocağında ondan dolayı yarın mecbur doktora gitmek zorundayım ama bi yandan da kızımı görücem diye mutluyum🥹
BusZeyRas Hulya75 12.haftada ikili test için perinatolog baktı canım zeynep kamilde kız dedi. Bir kızım daha var 4 buçuk yaşında çoook mutluyum bu konuda🥹😍
surprizbebe Ogm ya öyle bir bastırma falan yok bu ne kadar büyütülüyor. Ben sezaryen oldum 2015te. Bir iki karnıma bastırdılar odaya döndükten sonra ama öyle hafifçe yani canım yanmadı. Belki de hala uyuşuktu ondan mı acımadı bilmiyorum ama korkulacak bişey yok
Ogm surprizbebe yaa çok teşekkür ederim hep öyle korkunc anlatıyorlar ki bu durumu içime dert oldu 😂♥️
162999 Hulya75 yarın kese görmek için doktor çağırdı inşallah görürüm 4+5 tam bir hafta önce beta 320 idi
Ecekrk Hulya75 yarın gidicem bende normalde perşembe gidecektim ama çok ağrım var o yüzden erken gideyim ne var ne yok baksın dedim
Ecekrk Hulya75 özel gittim nstye soktu sancım var mı diye sancım yok herşey normal enfeksiyon için idrar verdim onu bekliyorum şimdi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin