Nezahatozen Bizim hem astronotumuz var hem kaban gibi alınmıştı ablasından kalan ikisi var 6-9 olarak aldık
Aylaa123 seevoolii benim aldığım bunlar lacivert olanı trendyoldan almıstım diğer astronotu bir bebek magazasından aldım model olarak aynısı
ekimannesi_ Pembesarelle2 benimde 40+0 20 ekim 😂 ama benim sezeryan olacak muhtemelen o tarihe tutmazlar aynıymısız
Pembesarelle2 ekimannesi_ Benim şekerden dolayı 38. Haftayı söyledi doktorum şuan baş geliş durumda inşallah dönmez 🫠
Pembesarelle2 ekimannesi_ Benim kız hep o şekilde poposu göbeğimde başı aşağıda bir defa sırt üzeri döndü sadece oda cinsiyet öğreneceğimiz gün onun dışında hep aynı yüzünü göremedik daha
ekimannesi_ Pembesarelle2 biz hep gördük yüzünü anlamadım bende ama sanırım sürekli pozisyon degisiyormus
Caglab ekimannesi_ ekimde doğan kızım için Ankara’da peluş montlardan almıştım ben. Ama üstünü de örterek taşımıştım. Ama bebeğin gelişimine göre alabilirsiniz bence. Kaç ay kullanılır orada bilemiyorum. Ankara’da uzun süre kullanmıştım ben.
elif475475 ekimannesi_ benim oğlum Ekim 16 doğumlu. Ben başta hep pusette kaldığı için minik mont almıştım ve battaniye kullandık. 40 gün falan böyleydi. Sonra da 6 aylık LCW den astronot almıştım. Bahara kadar onu kullanmıştık
daimagulumse- ekimannesi_ benimde ekim ortasına denk geliyor aynıyız :) yenidoğan için 0-4 aylık Kundak Uyku Tulumu aldım. peluş gibi. doktora vs giderken kıyafetinin üstünden giydiririm diye. Sonrası için bi kaç ay sonra yani tam kışa denk gelince astronot kürklü montlar var ondan alacağım bebeğimin büyümesine ve hava şartlarına göre. trendyolda var örneklerii
Aybukealtintas ekimannesi_ tabikide tercih sizin ama İstanbul için astronot tulum cok gerekli değil, zaten özellikle ilk 2,3 ay kalın battaniye ile cıkabilir dışarıya daha sonrası içinde astronot tulum zor oluyor.
Mucizebebegim1 ekimannesi_ benimde Ekim başı olacak ama ben almadım çünkü battaniyeye sarıp eve getiririm biraz toparlansın ozaman alırım alsam da olmaz diye almadım valla almalımıyım ki 🫠