ekimannesi_ Allah nasip ederse doğumum ekim ortasına denk geliyor, astronot mont düşündüm ama sizce ne almalıyım dışarı çıkarken giydirmek için? Bide kaç aylık olmalı 3 ay cok kucuk olur gibi düsünüyorum acaba 6 aylık olandan mı alsam yardımcı olur musunuz
Aylaa123 ekimannesi_ yasadığınız yerin hava koşullarına göre alın derim. Ben astronot mont ve peluş tulum aldım
2mnnosanne123 ekimannesi_ bende balıkesirdeyim buralar doğu kadar soguk olmadığı için mont ve peluş tulum düşündum ben diğerini almadım
Aybukealtintas ekimannesi_ tabikide tercih sizin ama İstanbul için astronot tulum cok gerekli değil, zaten özellikle ilk 2,3 ay kalın battaniye ile cıkabilir dışarıya daha sonrası içinde astronot tulum zor oluyor.
drn5410 ekimannesi_ ben kış için bir şey almadım ilk kızımda uyku tulumu giydirip pusete koyup üstünü battaniye ile kapatmıştım Balıkesirdeyim kışın sert ruzgar oluyor sahil kesimdeyiz ama hep arabayla çıktığımız için öyle gerek duymadım ihtiyaç durumuna göre o zaman alırım diye düşünüyorum ..
Zeynep0709 iremsevinc Bu çok güzel bende aldım ama 4 7 aylık olandan en azından bu seneyi bitirmek için 😊 nasipse bizde ekim başında kavuşcaz kızıma 💕
Pembesarelle2 ekimannesi_ Bizim de 20 Ekim doğum nasipse Kocaeli’de yaşıyorum astronot mont düşünmüyorum o kadar soğuk bir sonbahar kış geçmiyor bence , orta halli dışarı çıkarken giydirebileceğim peluş tulum düşünüyorum onun dışında kalın battaniyesi var 🌸
ekimannesi_ Pembesarelle2 benimde 40+0 20 ekim 😂 ama benim sezeryan olacak muhtemelen o tarihe tutmazlar aynıymısız
Deryadgm ekimannesi_ bende şurda bekleyeyim bende almayı düşünüyorum ekim sonu doğumum,oğlumu okula götürüp getirirken kızımıda götürcem mecbur o yüzden almak istiyorum saha rahat olur
Nes7616 ekimannesi_ aynı zamana denk geliyor benim ilk oğlum da aynı zamanda olduğu için biz Ona hm den Astronot al hem de üç aylık ama neredeyse 8.09 aylık olana kadar giyebileceği büyüklükte oluyor şimdi ikinci oğluma da giydireceğim saklamıştım iki kere falan yıkamışımdır zaten kullanırken yürümedikleri döneme denk geldiği için kirlenmiyor