BebekHrcn Jasmine_can kızım Terazi ve çok zor bir ergen oldu kendiyle bile kavga edebilir anı anına uymuyor bir anda değşiyor bende bu sefer başak olsun oğlum istiyorum
Smyydlgcc Ramerya bebek erkekse terazi burcu çok zor oluyor. Tamam başak da kolay bir burç değil ama terazi kadar değil 😅 erkek terazinin dengesizliği, duygusal iniş çıkışları ve kaprisleri o kadar zor ki 🥴
Smyydlgcc semrabgt erken gelip terazi olmasından iyidir 😂 benim ki de akrep olacak inşallah, terazi olmaması için dua ediyorum 😂
Ramerya esdemiralay aaa eslem ismini ben de çok beğenmiştim. Benim aklımda da aylin veya beyza var daha tam karar veremedim 🌺
esdemiralay Ramerya Biz de baya değiştirdik ya hüma koymak istiyordum ben eşim istemedi . En son artık eslem de kaldık. Aylin ismi de çok güzel ❤️🥹
Smyydlgcc Ramerya erkeklere göre daha geçirilebilir olduğunu duydum yakınında kadın terazi olan kişilerden 😅
Makbule_199110 Aybukecee baya varmış grupta ayni tarihten seninkileri kiz insallah sag salim aliriz canm
Ramerya esdemiralay hüma yı ben de düşündüm aslında benim de eşim istemedi😄 anlamından dolayı beyza daha yakın geliyo bana ama bilemiyorum eşim nisa ismine takmış kafayı ağlanı o koydu bunu ben koymak istiyorum. Bakalım nasip
TTubaKK adm Yayda olabilir balıkda (erken doğma olasılığı var erken doğarsa yay, gününde doğarsa balık)
esdemiralay Ramerya Zaten soyadları onlardan geliyor ismini biz seçebiliriz bence yine ortak olsun ama biraz daha bizim fikrimiz önde olabilir 😂❤️
Busra_28 Ahmerrr benim tanıdığım hiçbir yay çok konuşan ve laylaylom değil aksine çok düzenli ve dakik zeki insanlar erkeği de kadını da ama oğlaklar genelde sinirli disiplinli duygularını belli etmeyen kişiler o yüzden bilemiyorum oğlak daha çok korkutuyor beni 😂