Gunduzanne Ramerya ablamın bebeği başak burcu inanılmaz titiz bi çocuk düşünün ki 3 yaşında çocuğun tuvalet eğitimi 10 dk sürdü😂 kaka görmek istemediği için
Mervedezz mervedmrcn hahaha evet bu dediklerimin hepsi zaten bizim baba tarafı 😂 onla da alakalı olabilir. Hiç kimse mükemmel değil. İşte laf olsun sakın üstünüze alınmayın. Ben de gereksiz bir önyargı oluştu. Yetiştirme tarzımız ile dualarımız ile inşaAllah hayırlı evlatlar olurlar
Ramerya esdemiralay aaa eslem ismini ben de çok beğenmiştim. Benim aklımda da aylin veya beyza var daha tam karar veremedim 🌺
Jasmine_can Silacavdar terazi nasıl acaba? Bizimki de erken gelcem ben demezse terazi olacak inşallah. Başak nedendir ben de istemiyorum 🤔
BebekHrcn Jasmine_can kızım Terazi ve çok zor bir ergen oldu kendiyle bile kavga edebilir anı anına uymuyor bir anda değşiyor bende bu sefer başak olsun oğlum istiyorum
Delice_zeytin anapanda12 oğlun nasıl uykuyu seviyor mu, ağlak bir bebek miydi genelde aslanlara öyle deniyor
anapanda12 Delice_zeytin uyku olarak geceleri kızımdan daha erken uyurdu saat 12de uyur sabah 9 da da kalkardı nadiren saat 6da mama yapardım içer uyurdu Kızım gece 3te uyur sabah 8de uyanır aşırı zorluyor bu uyku düzenş oplumu mumla aratıyor
denizleo09 Hiçbirini isaretleyemedim çünkü benim bebeler kafasına göre takılıyor. Kızım haziranda doğup ikizler olacaktı, Nisan da erkenden gelmeye karar verip koç oldu. Bu bebeğimi de ekim sonu bekliyorum hayırlısı inşallah o bu kadar aceleci davranmaz :)
Makbule_199110 Aybukecee baya varmış grupta ayni tarihten seninkileri kiz insallah sag salim aliriz canm
Smyydlgcc semrabgt erken gelip terazi olmasından iyidir 😂 benim ki de akrep olacak inşallah, terazi olmaması için dua ediyorum 😂
19Merve-nur adm en korktuğum kendi burcun olan balık ti balık olacakkkkk her türlü balık nasipse ona güçlü olmayı öğreteceğim anası gibi olmadan
BebekHrcn Elif0309 bende kovayım eşim koç kızım Terazi oğlum boğa doğacak oğlum ya başak ya Terazi olacak Kova zaten sıkıntılı bir burç allah bize saabor versin