Hzldem Hatice_0640 reglinin son günü kahverengi leke geldiginde dene bide ben öyle hamile kaldim. Tam yeni yumurtanin hazir olduğu gün o gün
Kucukmeleg-bklyrm3480 Böyle durumlarda progestan iğne vuruluyor düşük başlangıcı olarak görebiliyor doktorlar bence yarın ilk iş kadın doğuma gidin derim
Hatice_0640 Kucukmeleg-bklyrm3480 evet giitim. İğne yaptı folik asit verdi. Tuvalet ve yatak arası ayağa kalk dedi
xEndless Hatice_0640 Öncelikle kadın doğum doktoruna gidip 2 günde bir kan verip beta takibi yapmanız lazım inşallah kanamanız kesilir ve değeriniz güzel artmaya devam eder
Birhayalimvr Beta değerine göre bamilesin ve yerleşme kanaması yaşıyorsun adet ağrısı gibi ağrı oluyor zaten adet olcan sanıcan ama olmuyorsun 2 gün sonra da test ver 2 katı artması lazım 1500 beta olunca kese görmeye gidersin şimdi muayenede birşey görülmez
minkmom_25 Hiç bir kadın doğumcu kese görmeden hamilesin diye kesin konuşmaz. Üç ihtimal olur. Ya hamilelik devam eder sağlıklı bir şekilde. Ya kimyasal gebelik geçirirsin ya da dış gebelik
Hatice_0640 buse76 göründü ama PLASENTE ile ilgili sorun varmış kanama ondan oluyormus xEndless evet küçük dedi keseye