Gg5348 Tgbnr o programa getirince bi yıkama derecesine ve devir sayısına bak istersen canım garanti olsun
Figenkrts Tgbnr içeriği temiz bebek deterjanı kullanabilirsin yada doğal granül sabunla yıkayabilirsin
Tgbnr Gg5348 olmazsa bakarım ona göre atarım zaten cok az zamanim kaldı çok geç kaldım valizi hazırlamak için herkes 30 32 haftada hazırlıyor 37 haftadayim hayla ortada yıkanmış kıyafetten yok valizde yok 😂
Kara22 Tgbnr yani as akiya Bi saate kururlar zaten hava çok sıcak sonuçta hiç risk etme Bi kiyafet olmuş dünyanın parası
Tgbnr Kara22 oyle valla almış başını gidiyor hersey küçük parçalar 200 300 den aşağı değil en uygunu oda
Gg5348 Tgbnr hepsini halledersin hemencecik olsun zaten ufacık kıyafetler yarım saatte yıkanıyor hemen de kuruyor bide renk mendili kullan istersen boyama ihtimalini engelliyor benim çok işime yaradı🤗
Tgbnr Kara22 öyle valla Allah sonumuzu hayır etsin önceden kaliteli şeyler vardı bide ucuzdu şimdi hem kalitesiz hem pahalı yazık günah
Caglab Tgbnr siveno ile 1buçuk saat 30derecede yıkadım ben. Zaten ilk defa giyilecek ve sonrası ütü yapılacak.kendi hastane kıyafetlerimi de aynı şekilde yaptım. Yumuşatıcı tercih etmedim kızımda da şimdi de.
Tgbnr Gg5348 inşallah ya 🙏 renk mendili kullanır miyim bilmiyorum zaten aldığım kıyafetleri arasında 1 tane kırmızı var olmadı onu elimde yıkarım riske atmam 😅
isilcengiz incia kullandım, siveno için arındırma daha çok dediler aynı fabrikanın ürünü yerli malı temiz içerik mis gibi oldular