Merve_31 Hulo2105 ben seninle beraberdim sonra düşük yaptım ama regl görmeden Allahın mucizesi tekrar gebe kaldım 🥹 son bir ayım benimde 🥹♥️
Hulo2105 Merve_31 yaaa iyi hemen yine hamile kalmışsın. Seninde çok az kalmış sağ sağlim gelsin bebişinn inşallah❤️🥹
Momybaby Hulo2105 çok güzel olmuş 🌸 sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🙏 yataktaki dönenceyi nereden aldınız 😊
Befnnn Hanımlar 28+5 olduk sabahdır karnımın sol tarafı göbek deliğinin yani çok ağrıyor sanki bebek etimi çekiyormuş gibi sertlik var normalmi acaba korkuyorum 😔
Minikprensesim_ Hulo2105 hersey çok ama çok güzel olmuş . Sağlıkla gelsin minik adam . Sağ Salim inşallah kucağına alırsın . Doğumdan sonra da burayı unutma olur mu severek takip ettiğim annelerden bir tanesisin. Hersey gönlünce olsun inşallah 🙏
Babyycutee Hulo2105 aynı gün doğumumuz olacak 🤭🥲 bende bugün beşiğini açıcam inşallah artık herşey çok güzel gözüküyor
Momybaby Hulo2105 ya rica etsem link vermek yasak ama satıcısını söyleyebilir misiniz ? Bende arıyordum bu tarz bir şey de 😊😊
Gg5348 Hulo2105 çok güzel görünüyor her şey sağlıklı gelsin inşallah tüm güzellikler sizinle olsun🙏🏻🤗