Hulo2105 Bizim 10 günümüz kaldı🥹 Her şeyimiz hazır. Çok şükür rahat bir hamilelik geçirdim. Kimi haftalar çok yavaş kimi zaman da çok hızlı geçti🥲 Hamileliği de özeleyeceğim ama bir an önce oğlumu kucağıma alıp kokusunu içime çekmek istiyorum… Neyse bu aralar çok duygusalım ağlamıycam🌼 İmkanlar el verdikçe en iyisini alıp yapmaya çalıştık. Şimdilik odası yok yanımızda böyle bir yer hazırladık. Hediyelikleri kendim tek tek alıp yaptım fikir amaçlı paylaşıyorum. Başka sormak istedikleriniz varsa da cevaplarım 🌸
alyamm_33 Hulo2105 maşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sizinle aynıyız ama ben erken günü aldım Allah nasip ederse çarşamba günü benim de kızım kucağımda olacak 💗💗
senaall Hulo2105 her şey çok güzel gözüküyor sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz ❤️🙏 ben de aşırı duygusal oldum bazen çok daha heyecanlıyım bazen bi anda bişey oluverecekmiş hissi geliyor kendimi kötü hissediyorum hamilelik psikolojisi çok zor gerçekten 🥺🥺
Cansu__1997 Hulo2105 çok güzel görünüyor beşiğide hediyeliklerde seninle daha öncede konuşmuştuk benimde oğlum olacak birde kızım var 19 ağustos gün aldık az kaldı çok heyecanlıyım benim öyle hastaneye gelecek kimse yok annem ablam dışında onlarda şehir dışından gelecekler isterdim böyle hediyelikler hazırlamak ama kısmet işte
Tugbacim34 @Hulo2105 ay hadi hayırlısıyla gelsin inşallah annesi 🙏 bu ay sonunda da benimki geliyor inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hulo2105 senaall yaa valla eşim geçen beni inceliyor çok tatlısın falan dedi gözlerim doldu hemen. İyi lafa da kötü lafa da ağlar oldum ah hormonlar 🐥
Hulo2105 Cansu__1997 e yap gene canım bende 30 tane yaptım inan bana da çok kimse gelmiycek toplasan 15-20 o kadar.
Minalina Hulo2105 herşey çok güzel görünüyor canım eline sağlık inşallah sağlıcakla kucağına alırsın 🫶🌸
Merve_31 Hulo2105 yaa çok az kaldı sizin gerçekten bende çok duygulanıyorum uygulamaya ilk girdiğim zamanlar sizin postu hatırlıyorum testinize ben bişey göremedim inşaAllah vardır yazmıştım 🥲 şimdi sizin de benim de az kaldı Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌹
hilal_wq4 Hulo2105 🥹çok tatlılar sağ salim güle oynaya kucağına alırsın inşallah ben de senden en geç bir hafta sonra doğum yapicm (vajinal doğum)belki de aynı gün yaparız belli olmaz🤭💖