AlyaSu Vsena canım gitmedim ama bir vesile ile gördüm özel gözde hastanesi var hemşireleri olmak üzere tüm hastane personelini çok iyi 😊
Minikmelegimleam Vsena ali pekince var cok ilgili biri mutlaka bakin derim (gozde hast.) hakkindaki yorumlara da bakarsaniz doktorun durumu hakkinda bilginiz olur
Vsena AlyaSu evet canım zaten gitmeyi düşündüğüm hastane o yada gözde akademi ama doktor konusunda karar veremedim
nnc Vsena canım zercan kalı var Gözde akademide Doğumu mu yaptırdı geçen hafta çok ilgili tavsiye ederim
RabiaGlck nnc doğurdun mu allah bağışlasın bende yeni gidecem malatyaya daha 😄 bebeğin nasıl bir de muayene ve doğum ücretleri ne kadar ödedin ayıptır sorması 🙈
Kbraozgl Canım bende gözde sıtmapınarında ki Ali pekince ye geçen hafta gittim çok ilgili iyi bi doktor tavsiye ederim gidicekseniz.
MasalBeren Kbraozgl kaç haftalık hamilesin canım bende aynı hastanede Özlem güle gidiyorum oda cok iyi ilgili bir doktor🙂
nnc RabiaGlck doğdu canım çok şükür darısı başına artık suyu azalmıştı benimki sezeryan oldun 2020 tl Doğum ücreti canım Bebeğim de iyi çok şükür
Minikmelegimleam Vsena elazigda doktorum cok iyi oldugu halde gebeliklerim biraz sıkntılı gectigi icin mlatyada diyarbakirda da doktorlarim var onlarada gidiyorum diger saydiklrini blmiyorum ama ali hocayi tavsiye uzerine tanidim
Kbraozgl Vsena kan tahlilini bana sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi orda yaptırıp sonucu doktora götürdüm sonra
Minikmelegimleam RabiaGlck o kadarlik degilim suan sadece muayneye gdiyorum onun bilgisini hastane daha saglikli verir bana oneren arkdaslarada sorarim ☺️