Nf3346 Ramerya nisa adında bir tanıdığım var çop nayif çok akıllı ben isimin insanı taşıdığını düşünüyorum canım
20212025 Ramerya eflin ismini çok beğeniyorum( cenneti açan kapı demek anlamı) şuan hamileyim cinsiyeti öğrenemedim eğer kızım olursa eflin koyacagim
Ebrubkn1 20212025 canım bende eflin koyacaktım ama gerçek anlamı o değil aslında anlamı kötü biraz daha araştırma yap anlamı hakkında bulursun bende bu sebepten vazgeçtim
DryStr @Elzemm_ yaa adıyla yaşasın güzellik😍 benimde kızımın adı çok beğiniliyor ismi çok duyulmuş bi isim değil anlamıda güzel
Elzemm_ DryStr benim çok sevdiğim çocuk umda öte gördüğüm yigenim in adı di 4.5 yaşında depremde vefat etti onun ismi olduğu için koyacağım inşallah nasip olursa
Ramerya Hepsi çok güzeller. Ama karar veremiyorum. Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için canım anneler
Alyak1 Ramerya benimde kızım olacak Doğa koyacağım Doğa dışında da afra,Asya,derin,ahsen,almila bunları beğeniyorum belki fikir olur 😊
Burcuuu45 Ramerya 4.ye hamileyim 3.kez kizim olacak kizlarimin isimleri biri Kübra Nur Mihrimah Gökçe Doğacak olana da Aybike Bengü Ya da Aybüke Begüm düşünüyoruz ama düşünüyoruz suan son haftaları daha karar vermedik 🤗🤗
zumraahsen Kizmin ismi zümra çok akıllı kızım maşallah ikinci kızım olcak adı Ahsen. Sahra evnan dilvin zahra Eslem mihra Aden akça