Burcuuu45 Tugba220 ikinci gebelikte şekerim çıkmıştı 250 300 lerim gordum insülin diyet uygulaması yaptim cok sukur hic bir sorun yaşamadım butun gebelik boyunca hep ölçüm yaptim 12 kilo verdim kizim 2800 doğdu suan 4 yasinda korkmayın mutlaka doktora gidin
Tugba220 Glchan_34 yok yemedim normal de de çok tuketmem tatlı şeyler kahvaltı sonrasında ölçtüm bugünlerde biraz strrsliyum belki acaba o mu etkiliyor
Hasret3449 Tugba220 O da çok etkiliyor canım dikkat et benim de şekerim var geçen ben de bilmeden karpuz yedim ekmekte tükür 208
Niloyaaaaa Tugba220 ekmek yediysen beyaz ekmekte çok yükseltiyor tam buğday tüketmeni tavsiye ederim canım.. patates içerisinde nişasta olduğu için tüketmemek gerekiyormuş mümkün olduğunca eğer kahvaltıda patatesli bir şeyler varsa o da yükseltmiş olabilir
Tugba220 Niloyaaaaa ya evet aslında beyaz ekmek tükettim dayanamadım biraz fazla yedim. Artık asla yemem
Hasret3449 Tugba220 doktor diyet önerdi ben de hiç tüketmiyorum ekmek hamurişi karpuz sadece bir çatal gözüm kalmasın diye tatlı türü yemiyorum onun için en fazla 120 130 kalıyor
Drfatma Tugba220 şeker yüklemenizi de muhakkak yaptırın yine de yüksek ama normalde şeker tanısı için de 1 saat sonrakine bakarız o tokluktur
Drfatma Tugba220 rica ederim çok geçmiş olsun, inşallah iyi gelir şekeriniz yüksek çıkarsa da endişelenmeyin bebeğe zarar vermemesi için zaten doktorunuz gerekli tedbirleri anlatır diyeti düzenler önceden açığa çıkması çok daha iyi olur ki tedbir alınsın ☺️